Denne Personvernpolicy utgjør sammen med aID Brukervilkår (for innloggingstjenester) grunnlaget for hvordan Budstikka og Amedia AS, organisasjonsnummer: 980198049 (”Leverandøren”) bruker, behandler, deler og lagrer personopplysninger og cookie-informasjon som vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, når du inngår avtale med oss om våre tjenester og når du besøker vårt nettsted (”Nettstedet”). Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson.

 

Nettstedet Botrend.no er et nettsted som ligger som et underdomene av Budstikka.no, og vil ha felles personvernpolicy som Budstikka.no. Ved videre henvisning til ‘Nettstedet’ vises det til Budstikka.no. For Botrend.no vil ikke innloggingstjenesten aID være implementert og tilgangen til Min konto må gjøres fra Budstikka.no.

 

Vår behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet retningslinjer i markedsføringsloven og regnskapsloven.

 

Det er frivillig å inngå avtale med oss om kjøp av tjenester, besøke Nettstedet og abonnere på nyhetsbrev mv. Behandlingsgrunnlaget for Leverandørens behandling av dine personopplysninger er således ditt samtykke.

 

Behandlingsansvarlig

Leverandøren er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger.

 

Kontaktinformasjon

Dersom du ønsker å kontakte oss, se Nettstedet for nærmere informasjon.

 

Behandlingens formål

Personopplysninger benyttes av Leverandøren til å administrere ditt kundeforhold, til ordrehåndtering, gjennomføring av betaling, for å levere deg tjenestene, svare på henvendelser fra deg, gjøre deg oppmerksom på endringer, og i øvrige sammenhenger der Leverandøren må vite hvem vi har kontakt med. Personopplysninger benyttes også til å markedsføre, tilpasse, forbedre og videreutvikle våre tjenester, herunder gi deg relevant informasjon slik at du kan velge de tjenestene som passer deg best, gi deg tilbud, anbefalinger og sende deg nyhetsbrev, samt sørge for at du får relevant innhold og tilpasset markedsføring.

 

Opplysninger som kan bli samlet inn

Hvilke personopplysninger Leverandøren behandler om deg avhenger av din bruk av våre tjenester, og kan inkludere blant annet ditt fulle navn, e-postadresse, bostedsadresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, betalingsinformasjon, korrespondanse, svar på brukerundersøkelser, informasjon om programvare og hardware du benytter og din bruk av våre tjenester, herunder IP-adresse.

Opplysningene blir samlet inn når du:

  • - registrerer deg og benytter våre tjenester
  • - gjør endringer i informasjon på Min Konto
  • - gjennomfører betaling, herunder for å kontrollere at betalingskortet er gyldig
  • - tar kontakt med oss
  • - abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • - svarer på kundeundersøkelser eller deltar i konkurranser
  • - anbefaler eller mottar anbefaling om våre tjenester fra venner
  • - besøker Nettsteder

 

Deling av informasjon

Vi deler dine opplysninger med de av våre samarbeidspartnere som deltar i vår leveranse av tjenester til deg. Opplysningene deles kun i den utstrekning det er nødvendig for å levere tjenester til deg. Tredjepartene er pålagt å behandle dine persondata i samsvar med gjeldende regelverk og denne Personvernpolicy.

 

Du samtykker til at Leverandøren og andre selskaper i Amedia-konsernet kan gi deg informasjon om varer og tjenester som kan være av interesse for deg. Vi vil kunne kontakte deg via e-post, post eller telefon. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ikke lenger ønsker å motta tilbud, nyheter eller informasjon fra oss.

 

Personvernpolicy Amedia

Dine opplysninger vil også kunne bli utlevert i lovpålagte tilfelle, som ledd i betalingsinnkreving (inkasso), regnskapsbehandling, eller som følge av pålegg fra relevant offentlig myndighet.

Lagring og sikkerhet

Dine opplysninger kan bli overført og lagret på et sted utenfor EØS eller bli behandlet av personell som arbeider utenfor EØS, for eksempel i forbindelse med bestilling, betaling eller support. Ved å avgi dine personopplysninger, aksepterer du slik overføring, lagring og behandling. Leverandøren vil treffe nødvendige tiltak for å sikre at dine personopplysninger blir behandlet sikkert og i tråd med denne Personvernpolicy.

Leverandøren har etablerte prosedyrer for å håndtere din informasjon på en sikker måte. All informasjon om deg vil bli lagret på sikrede servere, og vi gjør vårt ytterste for å sikre all informasjon fra deg på best mulig måte. Det er likevel slik at informasjon som overføres over Internett ikke er fullstendig sikret, og vi kan derfor ikke garantere mot uautorisert tilgang. Overføring av dine opplysninger til oss via Nettstedet skjer derfor på egen risiko. Alle betalingstransaksjoner blir kryptert med teknologi som holder industristandard. Det er viktig at du holder passordet som gir tilgang til din konto hos oss hemmelig, dette er ditt ansvar.

Innsyn, endring og retting av informasjon, reservasjon

Etter personopplysningslovens regler har du rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet. Enkelte opplysninger kan du selv korrigere ved å logge inn på ”Min Konto” på Nettstedet. For å sikre at personopplysninger utleveres til rett person, kan Leverandøren stille krav om at begjæring om innsyn skjer skriftlig eller at identitet verifiseres på annen måte.

 

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Leverandøren lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

 

Du kan reservere deg mot at opplysninger blir benyttet til markedsføring.

Logging av trafikkdata, bruk av informasjonskapsler (”cookies”) på Leverandørens nettsider

Leverandøren kan benytte informasjonskapsler (”cookies”) og annen teknologi som logger opplysninger om bruk av tjenestene og Nettstedet for å analysere brukermønsteret og for å tilpasse tjenester og annonsering. Informasjonskapsler er tekstfiler som Nettstedet lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av Leverandøren og av deg selv, og benyttes for eksempel for å se om du har besøkt Nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket annet nettsted du kom fra. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren. Dette kan imidlertid påvirke funksjonaliteten og kvaliteten på Nettstedet og tjenestene.

 

Endringer

Den til enhver tid gjeldende Personvernpolicy vil være tilgjengelig på Nettstedet. Ved vesentlige endringer i denne Personvernpolicy vil vi informere om dette på Nettstedet, samt informere deg som er kunde i samsvar med bestemmelser om endringer i Brukervilkårene.

Publisert 18. november.2016 av

Instagram er en stadig kilde til inspirasjon på interiørfronten.

 

Nå som vinteren er her, titter vi stadig innom ulike hashtags for å få hytteinspirasjon. Her er noen utvalgte som vi liker, men sosiale medier byr som kjent på et hav av ulike stiler.

 

Hyttene du ser her befinner seg blant annet på Hafjell, Beitostølen, Rauland.

 

Her kan du lese flere interiørsaker på Botrend

 

På Rauland

 

Profilen  @nordisk_stil  poster bilder fra den lekre hytta i Rauland i Telemark, som ligger mellom Hovden og Rjukan.

 

Hytta har nydelig utsikt og interiøret er, ja nettopp: nordisk stil. Her er det massevis av inspirasjon å hente.

 

Skapene på bildet nedenfor er Ivar-skap fra IKEA, som eierne er veldig fornøyde med fordi "de rommer nok og tar liten plass i rommet". 

 

Fant drømmehytta på Norefjell

 

 

Utsikten fra hytta til @nordisk_stil FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM
Skapene hos @nordisk_stil er fra IKEA. FOTO: SKJERMDUMP / INSTAGRAM
Kjøkken hos @nordisk_stil. FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM

Hytteliv på Beitostølen

Profilen @seasideinsteriors   har litt over 3.000 følgere på Instagram, og en nydelig profil der hun viser både litt av hjemmet sitt og mye av hytta på Beitostølen.

 

Her er det bare å drømme seg bort.

 

 

Profilen @seasideinteriors har hytte på Beitostølen. FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM
Spisestuen til @seasideinteriors. FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM
Det er bare å drømme seg bort hos @seasideinteriors. FOTO: SKJERMDUMP INSTAGRAM

Egen hyttekonto

 

Profilen  @atinapop  har både egen profil der hun poster lekre bilder fra sin egen hytte, men driver også inspirasjonsprofilen  @123hytteinspirasjon. 

 

Sistnevnte profil har over 19.000 følgere.

 

Som man sier på Instagram: #gofollow  - her er det mye lekkert.

 

Hytten til profilen @atinapop. FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM
Nydelig dekket høstbord hos @atinapop. FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM
Deilig uteplass hos @atinapop. FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM

Selger mye

Det er full fart i hyttemarkedet, skal vi tro meglerene som spesialiserer seg på å selge fritidsboliger.

 

I høst solgte blant annet eiendomsmegler  Petter Birkrem åtte hytter i uka på Trysil.

 

Nedenfor ser du bilder fra Insta-kontoen @hytte_interior som poster både fra egen hytte på Nesbyen og gir deg annen hytteinspirasjon fra inn- og utland.

 

Lekkert hos @hytte_interior. FOTO: SKJERMDUMP / INSTAGRAM
Fra profilen @hytte_interior. FOTO: SKJERMDUMP / INSTAGRAM

Les flere saker på Botrends forside

 

Tips oss gjerne, og følg oss på Facebook og Instagram på @botrend.no

Les mer

Nå nærmer det seg salgsstart i det nye boligprosjektet  Ekebergåsen  på Lierskogen i Lier kommune. I sommer ble tomtene på området revet vekk på kort tid, og nå er det rekkehus og leiligheter som skal legges ut. Her kan du lese flere eiendomsnyheter 

Les mer

En luksushytte i Lunnstaden – ett av Hafjells mest attraktive hyttefelt – er til salgs for 25 millioner kroner. Akkurat nå er hytta på knappe 300 kvadratmeter den nest dyreste i den norske fjellheimen. Den dyreste, en 470 kvadratmeter stor hytte på Geilo, koster 46 mill. - Jeg syns vi har god respons på det meste. Men vi har flere interessenter og kjøpere i de høyere prisklassene nå. Det har vært økende de siste årene, sier eiendomsmegler i Privatmegleren Lillehammer, Pål Thoma

Les mer
Annonse

Varsling på mobilen, fjernstyring av boligen, nøkkelløs adgang.. Ny teknologi gir nye muligheter for sikring av boligen. De ulike leverandørene har ulike løsninger og prisene kan variere mye. Nå kan du sammenligne løsninger og priser raskt og enkelt. 

Budstikka (c) 2016. Ansvarlig redaktor: Kjersti Sortland