Denne Personvernpolicy utgjør sammen med aID Brukervilkår (for innloggingstjenester) grunnlaget for hvordan Budstikka og Amedia AS, organisasjonsnummer: 980198049 (”Leverandøren”) bruker, behandler, deler og lagrer personopplysninger og cookie-informasjon som vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, når du inngår avtale med oss om våre tjenester og når du besøker vårt nettsted (”Nettstedet”). Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson.

 

Nettstedet Botrend.no er et nettsted som ligger som et underdomene av Budstikka.no, og vil ha felles personvernpolicy som Budstikka.no. Ved videre henvisning til ‘Nettstedet’ vises det til Budstikka.no. For Botrend.no vil ikke innloggingstjenesten aID være implementert og tilgangen til Min konto må gjøres fra Budstikka.no.

 

Vår behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet retningslinjer i markedsføringsloven og regnskapsloven.

 

Det er frivillig å inngå avtale med oss om kjøp av tjenester, besøke Nettstedet og abonnere på nyhetsbrev mv. Behandlingsgrunnlaget for Leverandørens behandling av dine personopplysninger er således ditt samtykke.

 

Behandlingsansvarlig

Leverandøren er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger.

 

Kontaktinformasjon

Dersom du ønsker å kontakte oss, se Nettstedet for nærmere informasjon.

 

Behandlingens formål

Personopplysninger benyttes av Leverandøren til å administrere ditt kundeforhold, til ordrehåndtering, gjennomføring av betaling, for å levere deg tjenestene, svare på henvendelser fra deg, gjøre deg oppmerksom på endringer, og i øvrige sammenhenger der Leverandøren må vite hvem vi har kontakt med. Personopplysninger benyttes også til å markedsføre, tilpasse, forbedre og videreutvikle våre tjenester, herunder gi deg relevant informasjon slik at du kan velge de tjenestene som passer deg best, gi deg tilbud, anbefalinger og sende deg nyhetsbrev, samt sørge for at du får relevant innhold og tilpasset markedsføring.

 

Opplysninger som kan bli samlet inn

Hvilke personopplysninger Leverandøren behandler om deg avhenger av din bruk av våre tjenester, og kan inkludere blant annet ditt fulle navn, e-postadresse, bostedsadresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, betalingsinformasjon, korrespondanse, svar på brukerundersøkelser, informasjon om programvare og hardware du benytter og din bruk av våre tjenester, herunder IP-adresse.

Opplysningene blir samlet inn når du:

  • - registrerer deg og benytter våre tjenester
  • - gjør endringer i informasjon på Min Konto
  • - gjennomfører betaling, herunder for å kontrollere at betalingskortet er gyldig
  • - tar kontakt med oss
  • - abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • - svarer på kundeundersøkelser eller deltar i konkurranser
  • - anbefaler eller mottar anbefaling om våre tjenester fra venner
  • - besøker Nettsteder

 

Deling av informasjon

Vi deler dine opplysninger med de av våre samarbeidspartnere som deltar i vår leveranse av tjenester til deg. Opplysningene deles kun i den utstrekning det er nødvendig for å levere tjenester til deg. Tredjepartene er pålagt å behandle dine persondata i samsvar med gjeldende regelverk og denne Personvernpolicy.

 

Du samtykker til at Leverandøren og andre selskaper i Amedia-konsernet kan gi deg informasjon om varer og tjenester som kan være av interesse for deg. Vi vil kunne kontakte deg via e-post, post eller telefon. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ikke lenger ønsker å motta tilbud, nyheter eller informasjon fra oss.

 

Personvernpolicy Amedia

Dine opplysninger vil også kunne bli utlevert i lovpålagte tilfelle, som ledd i betalingsinnkreving (inkasso), regnskapsbehandling, eller som følge av pålegg fra relevant offentlig myndighet.

Lagring og sikkerhet

Dine opplysninger kan bli overført og lagret på et sted utenfor EØS eller bli behandlet av personell som arbeider utenfor EØS, for eksempel i forbindelse med bestilling, betaling eller support. Ved å avgi dine personopplysninger, aksepterer du slik overføring, lagring og behandling. Leverandøren vil treffe nødvendige tiltak for å sikre at dine personopplysninger blir behandlet sikkert og i tråd med denne Personvernpolicy.

Leverandøren har etablerte prosedyrer for å håndtere din informasjon på en sikker måte. All informasjon om deg vil bli lagret på sikrede servere, og vi gjør vårt ytterste for å sikre all informasjon fra deg på best mulig måte. Det er likevel slik at informasjon som overføres over Internett ikke er fullstendig sikret, og vi kan derfor ikke garantere mot uautorisert tilgang. Overføring av dine opplysninger til oss via Nettstedet skjer derfor på egen risiko. Alle betalingstransaksjoner blir kryptert med teknologi som holder industristandard. Det er viktig at du holder passordet som gir tilgang til din konto hos oss hemmelig, dette er ditt ansvar.

Innsyn, endring og retting av informasjon, reservasjon

Etter personopplysningslovens regler har du rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet. Enkelte opplysninger kan du selv korrigere ved å logge inn på ”Min Konto” på Nettstedet. For å sikre at personopplysninger utleveres til rett person, kan Leverandøren stille krav om at begjæring om innsyn skjer skriftlig eller at identitet verifiseres på annen måte.

 

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Leverandøren lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

 

Du kan reservere deg mot at opplysninger blir benyttet til markedsføring.

Logging av trafikkdata, bruk av informasjonskapsler (”cookies”) på Leverandørens nettsider

Leverandøren kan benytte informasjonskapsler (”cookies”) og annen teknologi som logger opplysninger om bruk av tjenestene og Nettstedet for å analysere brukermønsteret og for å tilpasse tjenester og annonsering. Informasjonskapsler er tekstfiler som Nettstedet lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av Leverandøren og av deg selv, og benyttes for eksempel for å se om du har besøkt Nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket annet nettsted du kom fra. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren. Dette kan imidlertid påvirke funksjonaliteten og kvaliteten på Nettstedet og tjenestene.

 

Endringer

Den til enhver tid gjeldende Personvernpolicy vil være tilgjengelig på Nettstedet. Ved vesentlige endringer i denne Personvernpolicy vil vi informere om dette på Nettstedet, samt informere deg som er kunde i samsvar med bestemmelser om endringer i Brukervilkårene.

Publisert 13. januar.2017 av

- Dette området har vært planlagt for utbygging lenge. Nå blir det spennende å se hva som skjer, sier eiendomsmegler Baldur Snær Sveinsson hos Eiendomsmegler1 i Asker.  

 

Han snaker om området Åmotsåsen i  Heggedal,  en tomt på 35 mål som nå er lagt ut for salg med prisantydning 60 millioner kroner.

 

Det er Asker kommune som eier  tomten,  og den er regulert for rekke-kjedehusbebyggelse. Det ligger også et krav om at 40 prosent av boligene skal tilfredsstille «rimelige boliger» i form av prisregulering. Dette er en del av Asker kommunes «boligpolitiske strategi» (se nederst i saken).

 

- Det er nødvendig å tilrettelegge for boligtilbud som favner bestemte grupper som førstegangsetablerere, småhusholdninger og lavinntektsgrupper, sier eiendomsutvikler i Asker kommune, Kjersti Myhra.

 

Her kan du lese flere eiendomsnyheter

 

Bolignyheter fra Asker? Les her

 

 

Under markedspris

- Prisreguleringen betyr at boligene skal ligge 10 prosent under markedsprisen. Hva det betyr konkret vil variere, sier Sveinsson.

 

I perioden frem til 2026 satser Asker kommune på å bygge 350 boliger i året, der leiligheter og rekkehus vil utgjøre 75 prosent.

 

- Boligene på Åmotåsen vil gjøre det enklere for førstegangskjøpere å komme seg på markedet, og boligene selges til fastpris, sier Sveinsson.

 

Slik skal Asker bygge rimelige boliger

 

Tomtesalget var oppe til politisk behandling i august i fjor.

 

– Dette er en konkret oppfølging av boligpolitisk strategi. På denne måten får flere grupper muligheten til å bo i Asker, også de med lavere inntekter. Det skal ikke være forbeholdt de få, uttalte Kari Sofie Bjørnsen, gruppeleder i Høyre til Budstikka i fjor.

 

- Asker bør tilrettelegge bedre for boligbygging

 

Åmotåsen ligger helt sør i Heggedal mot Røyken. FOTO: KARL BRAANAAS

Satsingsområde

Åmotåsen, som ligger helt på grensen til Røyken, ble forsøkt solgt i 2011, men ble avlyst på grunn av   for lave bud.

 

Allerede merker eiendomsmegler Sveinsson god interesse rundt salget av tomten.

 

- Ja, så langt har det vært bra. Vi har lagt opp til et salg i februar. Heggedal er et satsingsområde for kommunen, og er et populært område for boligkjøpere, sier eiendomsmegler Sveinsson.

 

Boligene i Asker og Bærum ble  17 prosent dyrere i 2016.

 

Flere og flere  boligsøkere setter nå kursen vestover,  og utenfor hovedstaden.

 

- Vi merker godt at boligkjøpere søker utover der de kan få mer bolig for pengene, bekrefter Sveinsson.

 

Her kan du lese mer om boligbygging i Asker og Bærum

 

Området er på 35 mål. FOTO: ZENTUVO

FAKTA

Boligpolitisk strategi i Asker:

Byråkratene i Asker har i siden i fjor jobbet med å utarbeide en egen «boligpolitisk strategi»

 

Strategien tar utgangspunkt i den juridisk bindende kommuneplanen politikerne har vedtatt skal gjelde for årene frem til 2026.

 

Strategien bygger også på målene i Stortingsmeldingen «Byggje – bu – leve» og Nasjonal strategi for boligsosialt arbeid, og skal gi grunnlag for aktiv og målrettet kommunal boligpolitikk i Asker.

 

Under arbeidet med strategien har kommunen hentet råd og oppfatninger fra politikere, utbyggere og næringslivet.

 

Strategien er nå lagt ut på høring, og skal så vedtas av nytt kommunestyre etter valget til høsten.

 

Kilde: Budstikka

 

Les mer på Botrends forside

 

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram @botrend.no og ikke nøl med å gi oss en  tilbakemelding her

 

Nyhetsbrev fra Botrend

Ja, takk - jeg vil gjerne abonnere på Botrends nyhetsbrev.

Les mer

2017 er valgår. Det betyr at politikerne nå for alvor kommer på banen for å utdype sine løsninger på det  brennhete boligmarkedet. Det har nærmest blitt umulig for unge boligkjøpere å komme seg på markedet. Det er få boliger til salgs, mange hevder at det ikke bygges nok nye boliger, og  prisene stiger til værs. Her får du flere eiendomsnyheter 

Les mer

– Det er Ari Behn som eier huset han skal bo i, sier kommunikasjonssjef Marianne Hagen ved Det kongelige hoff til Budstikka. Avklaringen fra Hagen kommer etter at Budstikka fredag morgen publiserte en sak om hemmelighold av eierskapet til villaen i Haugsåsen i Lommedalen, der nå kongens eks-svigersønn skal bo etter bruddet med Märtha. Det er ingen hemmelighet at kongens eks-svigersønn skal bo i Haugsåsen i Lommedalen. Men hvem som har betalt for eiendommen er ikke gjort kjent. Fjerner

Les mer
Annonse

Skal du kaste deg ut i kjøp eller salg av bolig? Det kan være mye nytt å tenke på. Denne huskelisten hjelper deg.Før du selger:Tenk gjennom hvor du vil bo og hvilken type bolig du ønsker deg. Vil du flytte inn i noe større eller mindre? Skal eiendommen ligge nærmere byen eller på landet?Velg riktig megler. Forskjellen mellom en god og en dårlig megler kan bety flere hundre tusen kroner. Vurder flere meglere for å finne den rette for deg. Tenk på lokalkunnskap, kjemi, erfaring og pris

Budstikka (c) 2016. Ansvarlig redaktor: Kjersti Sortland