Publisert 01. oktober.2015 av

I denne kan grafikken kan du se hvordan prisutviklingen på boliger har vært i Asker og Bærum siden 1993.

 

Siden 1993 har Budstikka hvert kvartal presentert utviklingen over boligprisene i Asker og Bærum.

 

Budstikkas boligbørs danner et unikt grunnlag for å forstå prisutviklingen over tid.

 

Boligbørsen utarbeides i samarbeid med Samfunnsøkonomisk Analyse.

 

Les mer
Annonse

Hallgeir Kvadsheim er ekspert på privatøkonomi og økonomisk rådgiver i Tjenestetorget. Her deler han bankenes tre viktige sjekkpunkter før de kan gi deg et boliglån.1: EgenkapitalDu bør ha minst 15 prosent egenkapital for å få lån. Skal du kjøpe en bolig til to millioner, betyr det at banken i utgangspunktet kun vil låne deg 1,7 millioner (85 %). Restsummen på 300 000 kroner, må du fikse selv. Et alternativ er at foreldre stiller sikkerhet i egen bolig og/eller er kausjonister. Det

Budstikka (c) 2016. Ansvarlig redaktor: Kjersti Sortland