Annonse

Dette er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer

Varsling på mobilen, fjernstyring av boligen, nøkkelløs adgang. Ny teknologi gir nye muligheter for sikring av boligen. 

Smarte alarmer

Nå kommer boligalarmer med egne apper som har en rekke ekstra funksjoner. De gjør det mulig å sla alarmen av og på uansett hvor du er.

 

Du vil i tillegg se en aktivitetslogg slik at du for oversikt over hvem som låser seg inn i huset. Hvis alarmen skulle gå vil du bli varslet på melding og du kan også styre belysning eller andre elektriske apparater.

 

Hvis du glemte å slå av ovnen før du dro på hytta kan du gjøre dette fra mobilen. Du kan altså ha full kontroll uansett hvor du befinner deg.

Smart styring av hjemmet

Flere selskaper tilbyr også andre smarte løsninger. Du trenger ikke lenger dra hjem for å slippe inn håndverkerne, eller dersom junior har glemt nøklene sine.

 

Nå kan du fjernstyre dørlåsen og ha nøkkelfri tilgang til hjemmet.

 

Flere alarmer kommer nå også med temperaturvakt. Hvis temperaturen går over + 54° C  tar kameraet i alarmen en serie bilder som sendes til alarmstasjonen.

 

De kan da raskt verifiserer årsaken til alarmen, som kan bidra til å gi en hurtig og korrekt respons dersom uhellet er ute. 

Annonse
Finn den beste varmepumpen

Hva bør du se etter for å finne den beste varmepumpen for deg?

BOLIG

Sammenlign løsninger og leverandører

Nå kan du få en rask oversikt over hva de ulike leverandørene kan tilby av løsninger og priser.

 

Fyll ut skjemaet under og velg hvilke leverandører du vil sammenligne. Tjenesten er gratis og uforpliktende, lykke til!

 

Kilder: Verisure og Sector Alarm

Kommersielt innhold

Det kan ofte være store summer å spare på å bytte forsikringsselskap. Tjenestetorget spurte 3.905 personer om erfaringene med å bytte, og konklusjonen var at hver og en i snitt sparte 3.100 kroner.

Noen andre funn i undersøkelsen:

  • 89% av de 3597 personene som har svart har spart på den årlige forsikringspremien
  • De har spart i gjennomsnitt 3 135,- kroner per år
  • 27% har spart mer 5 000,- kroner per år
  • Totalt har de som svarte på undersøkelsen spart mer enn 11 millioner kroner per år

Få tilbud på innboforsikringen

Sammen med vår samarbeidspartner Tjenestetorget hjelper Botrend deg med å få tilbud på innboforsikring ut i fra din bolig og dine behov.

 

Du velger selv hvilke forsikringsselskap du ønsker tilbud fra.

 

 

Les også: Hvordan finne riktig boligforsikring

Synes du denne artikkelen var nyttig?

Vi har samlet alle våre artikler med informasjon og skjemaer fra Tjenestetorget i  en egen seksjon. Denne vil oppdateres jevnlig med nytt innhold. Les flere artikler fra Tjenestetorget her.

Les mer

Obos-leiligheter på Oksenøya ble revet vekk

Halvparten allerede solgt.

Publisert 19. oktober.2015 av Sofie Dege Dimmen

Forrige uke gikk startskuddet for salget av Obos første leilighetsprosjekt på Oksenøya – Oksenøya 1. Sjønære, eksklusive leiligheter med beliggenhet mellom Holtekilen og Nansenparken ble revet vekk på kort tid under salgsmøtet. At de nye leilighetene som etter planen skal ferdigstilles i løpet av våren og høsten 2019, ligger i det øvre prissjiktet, la ingen demper på salget. Av de 60 selveierleiligheter på mellom 30 og 217 kvadrat, sikret de oppmøtte seg 26 leiligheter. Enda et

Les mer

Når du skal kjøpe bolig, kan du risikere å gå i fella dersom du ikke sjekker boligen eller boligselskapet godt nok. Men hva hvis boligen er bra nok i seg selv, og du allikevel ikke føler deg tilfreds med kjøpet? Her kan du lese flere av Boligdamas innlegg Da har du kanskje lagt for stor vekt på det praktiske og økonomiske ved  boligkjøpet, og for lite vekt på dine egne følelser og personlige ønsker.  Kanskje har du lyttet for mye til råd fra venner og familie om hvor det «lø

Les mer
Annonse

Kommersielt innhold.På Botrend har vi samlet en rekke artikler og tjenester som kan være nyttig for deg som skal kjøpe eller selge bolig. Skal du selge bolig, kan du ved hjelp av vårt skjema enkelt hente inn anbud fra eiendomsmeglere der du bor. Botrend samarbeider med Tjenestetorget om å tilby denne tjenesten. Her er en rekke nyttige artikler om temaet eiendomsmegling. Artikler om eiendomsmeglingHuskeliste for kjøp og salg av boligRiktig valg av eiendomsmeglerDerfor bør du selge i janu

Budstikka (c) 2016. Ansvarlig redaktor: Kjersti Sortland