Annonse

Dette er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer

Kjøpe ny boligalarm?

Nå kan du lett sammenligne priser på boligalarm.

Det er store forskjeller på pris, vilkår og løsninger innen boligalarm. Du bør undersøke tilbud fra flere leverandører før du takker ja til et tilbud. Nå kan du sammenligne priser raskt og enkelt.

Sjekk månedsprisen

Mange alarmleverandører har fristende kampanjetilbud, spesielt før feriene. Men det er viktig og også se på månedsprisen da det er dette som står for den største delen av kostnaden i det lange løp. 

Boligalarm kan gi rabatt på boligforsikringen din

Hvis du installerer en alarm bør du gi beskjed til forsikringsselskapet ditt. Du kan få opp til 20% rabatt på boligforsikringen dersom alarmen er tilknyttet en sentral. 

Hva koster tilleggstjenester?

Sjekk hva det koster med tilleggstjenester. Spesielt hvis du kan tenkes å få behov for utvidelse av alarmsystemet med ekstra fjernkontroll, nytt panel ved kjellerdøra osv. 

Sammenlign tilbud raskt og enkelt

Det kan være tidkrevende å oppsøke alarmleverandørene enkeltvis, men det er allikevel lurt å sammenligne flere tilbud før du kjøper. Nå kan du gjøre dette raskt og enkelt: Fyll ut skjemaet under, velg leverandører på neste side og sammenlign tilbud. Dette er gratis og uforpliktende. Lykke til!

Les mer
Annonse

1 Sammenlign priser og produkterSørg for å få totalpris på produktet og installasjon fra flere leverandører. Det kan være tidkrevende å finne frem til og kontakte flere leverandører. Den jobben gjør vi raskt og enkelt for deg, bruk skjemaet lenger ned. 2 Finn rett varmepumpe til din boligDet finnes en rekke ulike modeller på markedet, og ikke alle passer til akkurat ditt hus. Få råd til hvilken varmepumpe du bør kjøpe av ekspertene. De ser på klimatiske forhold der du bor, samt s

Budstikka (c) 2016. Ansvarlig redaktor: Kjersti Sortland