Annonse

Dette er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer

Kommersielt innhold.

Hvilken boligforsikring passer for best for deg og dine behov? Forsikringsselskapene er mange og vilkårene varierer fra selskap til selskap.

 

I tillegg er det mange andre faktorer som spiller inn - boligtype, beliggenhet, byggeår, antall rom, boligalarm osv osv.

Slik henter du inn tilbud på boligforsikring

Fortvil ikke - det er lett å hente inn tilbud på det som er riktig boligforsikring for deg.

 

Botrend samarbeider med Tjenestetorget om å gi våre lesere gode tjenester for boligeiere. I skjemaet under kan du hente inn tilbud på boligforsikring, innboforsikring, hytteforsikring - og for den saks skyld bilforsikring.

Les også: Slik sparer du penger på innboforsikringen

Hvorfor bytte forsikring

Å bytte forsikringsselskap kan være svært lønnsomt for deg som kunde. Tjenestetorget har gjort en undersøkelse hos nesten 4.000 kunder.
22 prosent av disse sparte mellom 10.000 og 14.000 kroner i året på å bytte forsikringsselskap, og i gjennomsnitt sparte hver av de spurte 3.100 kroner i året.

 

Setter du av litt tid til å fylle ut skjemaet på denne siden, kan det være penger å spare på boligforsikringen.

Synes du denne artikkelen var nyttig?

 

Vi har samlet alle våre artikler med informasjon og skjemaer fra Tjenestetorget i  en egen seksjon. Denne vil oppdateres jevnlig med nytt innhold. Les flere artikler fra Tjenestetorget her.

Les mer
Annonse

Uansett om du skal selge boligen din eller refinansiere boliglånet, behøver du en ny verdivurdering av boligen. Hvis du kjøpte boligen for noen år siden, er det ikke riktig å gå ut fra prisen du betalte da. De siste årene har boligmarkedet steget svært mye.  Det betyr at verdien av din bolig sannsynligvis er mye høyere, med mindre du har kjøpt i de få områdene i landet hvor prisene i snitt har sunket. I tillegg kan du jo ha pusset opp eller gjort endringer som øker verdien.

Budstikka (c) 2016. Ansvarlig redaktor: Kjersti Sortland