Annonse

Dette er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer

Hos Fyr & Flamme er grillsesongen langt fra sesongbasert. Det moderne utleielokalet har sitteplasser til 50 personer, et storkjøkken med alle fasiliteter og en lounge med barløsning. Et avansert grillrom der du kan grille og røyke maten innendørs, er elegant integrert bak hele glassflater. Et innholdsrikt konferanserom er tilgjengelig for møter og annen kursvirksomhet.

 

Hva med å avslutte formelt med sosialt? Fyr og Flamme kan brukes til alle typer arrangementer, kurs, selskap og tv-produksjon.

 

Hvis du ønsker et skreddersydd opplegg, kan Fyr & Flamme gi deg og ditt selskap en helaften bak grillen. Opplevelsen blir uansett noe du ikke har smakt maken til.

Fyr & Flamme er glødende engasjert i grill, og alt den kan brukes til. Også utenfor høysesong. Et grillmåltid er mer enn burgere, pølser og biff. Hele måltid kan enkelt tilberedes på grillen, fra forrett til dessert.

 

Deilig røykaroma gir gamle klassikere nytt liv. Fyr & Flamme tenker grillmat, hele året.

Tips:

Lær deg å lykkes med ribbe på grillen, før julestria.

Porchetta, eller italiensk ribberull, er et spennende alternativ til den tradisjonelle juleribba. Porchetta er herlig myk ribberull, med sprø svor. Spør din lokale forhandler om Porchetta og tilberedning.

 

I motsetning til juleribba rutes kjøttet på innsiden, før du fyller den med ferske urter og andre godsaker, ruller den sammen og surrer den godt. Grillmesterens hemmelighet for å få kjøttet ekstra mørt, er å grille under lokk på lav varme over lengre tid.

 

Porchettaen kan lages ferdig i god tid før den skal serveres. La ribberullen hvile på lav varme på grillen til den skal serveres.

 

Vil du vite mer om våre utleiemuligheter, hva du kan legge på grillen og hvordan? Kontakt Gastronaut for booking og informasjon i dag,[email protected]

Ja takk!

Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon om kurs og eventlokalet.


 

fyr-og-flamme-logo_liten

Fyr og flamme

Adresse:
Vakåsveien 7, 1395 Hvalstad
Telefon: 66 77 80 60

Kurs og eventlokale
Ønsker du å ha ditt arrangement hos oss?
Ta kontakt!

Epost: [email protected]
www.gastronaut.no

Publisert 11. april.2017 av

Norges største kunstfestival «Oslo Open» arrangeres 22. og 23. april.

 

Denne helgen vil rundt 380 kunstnere åpne dørene til sitt mest hemmelige rom.

 

Her skal de vise frem hva de driver med til daglig – alt fra maleri, fotografi, keramikk, smykkekunst, skulptur og det fantasien kan tenke seg.

 

- Jeg mener alle mennesker har godt av å møte en kunstner på jobb. Da får man drept noen myter, sier prosjektkoordinator Marthe Elise Stramrud (32), som selv er kunstner.

 

- Man ser kanskje for seg en person i bar overkropp med et rødvinsglass i hånden. Det finnes sikkert noen av dem, men dem har ikke jeg møtt så mange av, sier hun humoristisk.

Er du usikker på hva et atelier egentlig er?

 

Atelier er et fransk ord for en billedkunstners, fotografs eller en annen kreativ eller kunstnerisk persons arbeidsrom.

 

- Det kan være et atelier med fantastisk lys og masse malerpensler, men det kan også se ut som et arkitektkontor hvor kunstneren jobber ut fra en datamaskin, sier Stramrud.

 

Les mer om kunst på Botrend

Marthe Elise Stramrud er prosjektkoordinator. FOTO: AUDAR KANTUN

Spent før helgen

Victoria Günzler (30) som er vokst opp på Nesøya i Asker, bor nå i Oslo og jobber som kunsthåndverker og keramiker.

 

I Maridalsveien deler hun verksted med tre andre keramikere.

 

Siden det er første gang hun er med på Oslo Open, er hun spent på hva hun har i vente.

 

Hun ser frem til å vise folk hva hun driver med.

 

- Hverdagen min varierer ganske mye, fra å sitte på macen og sende mailer til å ta på seg arbeidstøyet og produsere, sier hun.

 

Her har vi skrevet om Günzler tidligere

Victoria Günzler ser frem til helgen. FOTO: TORE GURIBY
Tekstilkunstner Bente Sætrang er en av kunstnerne som holder åpent atelier. FOTO: AUDAR KANTUN

Dette er arrangementet

Det finnes flere muligheter. Enten kan du rusle rundt på egenhånd ut fra GPS-kartet som ligger på festivalens nettside. Her finner du informasjon om hvor kunstnerne befinner seg. Eller så kan du møte opp på en av møteplassene og bli med på en guidet tur.

 

Det blir også moro for barna, som kan besøke ulike atelierer og blant annet få prøve seg som fotograf, teste ut glassblåsing eller lage keramikk.

 

Fakta om festivalen

  • Festivalen ble etablert i år 2000 av kunstnere og flere kunstinstutisjoner.

 

  • Tanken var å gi kunstnere en mulighet til å synes og bli oppdaget.

 

  • Alt er gratis for publikum og krever ikke påmelding (barnas workshop krever påmelding).

 

Slik bor du på 20 kvadrat

Man kan også besøke Anna Daniell! FOTO: AUDAR KANTUN

Les flere saker på Botrends forside.

 

Følg oss på Facebook og Instagram, og tips oss gjerne her.

Les mer

Hvor gøy er det ikke når det spirer og gror i vinduskarmen? For å så karse trenger man: Karsefrø, en potte (et halvt eggeskall, bunnen av en melkekartong, en kopp eller en frokostskål), bomull og vann. Fyll potten med bomull, hell vann over og strø på frøene. Etter noen dager vil dere se at det begynner å spire og gro, og etter en ukes tid er karsen klar for å spises. Husk å holde bomullen fuktig hele tiden. Karse er godt på brødskiven med gulost, leverpostei eller kjøttpål

Les mer

Fra oppveksten av husker Vibeke Skar (34)  godt påskeferiene på hytta. – Noe av pynten var nostalgisk og fin, mens resten var ting vi hadde laget opp gjennom, forteller hun. Selv glemmer hun aldri da broren kom hjem med verdens kuleste kylling som han hadde laget i barnehagen. – Det var en rockekylling med store føtter og gitar, sier hun og ler. Hjemme hos designeren i Lommedalen i Bærum er nok påskepynten litt «forfinet» – Vi har det ganske så striglet og minimalistisk, men

Les mer

Etter en temmelig tøff del 2, som jeg ærlig må innrømme at jeg ikke riktig fikk til, har jeg konkludert med følgende: Hvis du har barn, mann, kone, dyr, en bopel, en jobb, en tv-serie du skal se, venner, aktiviteter, kort sagt et liv behøver du T I D. I alle fall gjør jeg. 1 hel uke på klær, og jeg er ikke i nærheten av å nå målet. Jeg kan ikke engang skimte målstreken i det fjerne. Det kan selvsagt ha mye med omfanget å gjøre. Like vel lurer jeg på akkurat når jeg skal få t

Budstikka (c) 2016. Ansvarlig redaktor: Kjersti Sortland