Hanne har 147.000 følgere på Insta

Publisert
16. mars 2017

Helt tilfeldig begynte Hanne Rom Havaas å instagramme interiør. Nå har hun 147.000 følgere.

For to år siden ble hun inspirert av en venninne som hadde skaffet seg bruker på bildedelingstjenesten Instagram.
 
Hun tok noen interiørbilder av sitt nye funkishus, og ble raskt bitt av basillen. Følgerne strømmet på, og Hanne satte seg som mål å få 10.000 følgere før julen 2015.
 
– Det tok fort av og det var selvfølgelig veldig gøy, forteller hun.
 
Julen 2016 har instagramkontoen hennes 100.000 følgere og bare noen måneder senere har hun økt antallet med nesten 50.000 til.
 
Hytter vi digger på Instagram
 
– Det er helt sykt. Lille meg liksom. Det startet som en liten hobby, men nå er det blitt en deltidsjobb. Jeg jobber egentlig som politi, men jeg vurderer nesten å trappe litt ned for å satse mer på dette, forteller Hanne, og røper at hun får mange tilbud om samarbeidsavtaler.
Hva betyr interiør for deg?
–For meg betyr det inspirasjon og glede. Jeg koser meg med å lage stemning i hjemmet for meg og min familie. Men jeg er også litt sånn at hvis jeg kjøper noe nytt interiør, så har jeg det lenge. Jeg foretrekker kvalitet og få ting som varer lenge.
 
Hvor henter du inspirasjon?
Det henter jeg fra ulike steder. Fra andre venner og andre instagrammere, litt i butikker og i blader, og ikke minst fra årstidene. Jeg kan ikke plukke opp alle impulser, men jeg tar med meg ideer jeg synes er fine og gjør det til mitt eget.
 
Saken fortsetter under bildene.
Hva er ditt beste interiørtips?
– Finn noe du trives med og som du kan være komfortabel rundt. Prøv deg fram, og står du litt fast, kan du spørre venner om råd. Huset legger også føringer for interiører, så vær tro mot stilen du har gått for.
 
Hvilken interiørstil er din favoritt og hvorfor?
– Nordiske stil med rene linjer. Jeg liker det stramt, ryddig og fint, uten for mye dill og dall, men mykner uttrykket ved bruk av blomster og planter. 
 
Hvem er dine favorittinstagrammere?
– Det finnes mange flotte instagrammere, og selv har jeg nesten fått noen «brevvenner» på Instagram. Kari bak kontoen «futurenordichome» liker jeg veldig godt, i tillegg til «stylizimoblog» og «byggreisdeg» for å nevne noen.
Flere bilder kan du se på Hannes instagramkonto Hanne Rom Havaas. 
 
Les mer på Botrends forside
 
Ta gjerne kontakt med oss her, og følg oss på Facebook og Instagram på @botrend.no