Annonsørinnhold

Arbeidsliv 2019: Tren smart, spis godt og jobb effektivt

Publisert
20. mai 2019

Med kaférestaurant og treningsrom med PT-timer er Billingstadsletta 19 et helt spesielt kontorbygg.

– Det er en glede å gå på jobb. Ikke bare har vi flotte og delikate lokaler med egen lounge, men også en hyggelig italiensk lunsjkafé, og et treningsrom der vi kan trene med en PT to timer i uken. Jeg synes vi er veldig heldige, sier Wenche Rud Helgesen.

Hun er en av 30 ansatte i kosmetikkselskapet Dermanor, som holder til i det nyoppussede kontorbygget Billingstadsletta 19 ved E18 i Asker.

Les mer om kontorbygget her

- Jeg og flere kollegaer deltar på PT-timer hver uke. Når man sitter på kontor trenger man å trene skrotten litt. Det er morsomt å merke hvor spreke vi er blitt. Treningsrommet ligger ved siden av kaféen i første etasje, og kan brukes når som helst. En kollega bruker det om morgenen, mens jeg gjerne tar en økt på tredemølla etter jobb. Halv seks er jeg ferdig trent, og drar hjem. Det er veldig kjekt, sier Helgesen.

 

Dermanor var blant de første leietakerne som flyttet inn i Billingstadsletta 19 høsten 2018, etter at kontorbygget fra 1986 fikk en real makeover.

 

Er du på jakt etter kontorlokaler i Asker eller Bærum?

Kontakt Lilleberg Eiendom for en hyggelig prat idag.

 

Spesialtilpassede kontorløsninger

– Treningsrom var ikke noe must, men er en flott bonus, sier konsernsjef i Dermanordic, Henning Nielsen.

- Det viktigste var at vi fikk skreddersydde lokaler. Vi holder stadig kurs om våre produkter.  Her har vi møterom, showrom, kurslokaler og behandlingsrom med dusjer. Det var også viktig at det fantes en kafé. Vi trenger et sted der våre kursdeltakere og besøkende fra de utenlandske kosmetikkmerkene kan spise, sier Nielsen.

 

Italiensk samlingspunkt

Det er Silvia Carlucci i Alba Catering som driver B19 Kafé, som serverer italiensk og internasjonal mat. Kaféen brukes flittig av dem som jobber i bygget, men er åpen for alle, og kan også leies for møter, kurs eller lukkede selskap.

- Vi er en godt besøkt lunsjrestaurant, og det er mange som bestiller catering hos oss, eller leier restauranten til å holde kurs, møter, bursdager, konfirmasjoner og lignende. Vi er veldig fornøyd med både lokalene og beliggenheten, sier Carlucci.

 

– Vi er ingen vanlig kantine. Vi fokuserer på kvalitet. All vår pasta er hjemmelaget, og vi tilpasser oss gjestenes ønsker. For eksempel har vi en vegansk lasagne som har slått godt an. Vi prøver å være et høydepunkt i hverdagen for alle som bor og jobber i området.

 

Det er ikke bare treningsrom og kafélokaler som gjør at kontorbygget Billingstadsletta 19 skiller seg ut. På taket glimter det i 400 solcellepaneler som produserer 120.000 kWh strøm i året, og det er også integrerte solceller i glassfasaden. Disse lager også strøm, og fungerer i tillegg som solfilter.

 

Billingstadsletta 19 er tilrettelagt for sykkelpendlere med både sykkelparkering og dusjgarderobe i tilknytning til treningsrom. Ellers er det kort avstand til buss og tog, og parkeringsplasser foran bygget.

– At det er så enkelt å komme seg hit er viktig. Billingstadsletta 19 treffer på alle punkter. Vi trives svært godt her, sier Nielsen i Dermanordic.

Lilleberg Eiendom skal være en synlig merkevare ved å:

  • skape lange relasjoner med leie­takerne ­gjennom å levere høyt servicenivå og god kvalitet
  • ha en nær dialog med alle leie­takere
  • forvalte selskapets verdier med en langsiktig eierstrategi og gjennom redelige avtaleforhold
  • løse problemer i leieforholdet gjennom tett dialog til begge parters beste der realiteter er viktigere enn formalia
  • tiltrekke seg kvalitetsbevisste leietakere som ønsker gode lokaler i gode bygg tilpasset deres behov
  • fremstå som en positiv og bevisst samfunns­aktør med et bevisst forhold til etikk og moral

Er du på jakt etter kontorlokaler i Asker eller Bærum?

Kontakt Lilleberg Eiendom for en hyggelig prat idag.