Ari Behn har kjøpt millionvilla i Lommedalen

Publisert
20. september 2016

Blir værende i Bærum.

5. august kom meldingen om at Prinsesse Märtha og Ari Behn skilles. Paret har bodd i Lommedalen i en årrekke, men i 2012 flyttet de sammen med barna til London. Der ble de i to år, før de igjen returnerte til Bærum.
 
Nå er det prinsessen og barna som blir boende i denne boligen. Og i dag ble det klart at også Ari Behn blir værende i Lommedalen. Har har kjøpt bolig i nærheten av familien, skriver Se og Hør i dag.
 
Det er et 11 år gammelt hus på 230 kvadratmeter som Behn nå skal ha gitt rundt 8 millioner kroner for. Boligen går over to plan, rommer blant annet fire soverom og egen garasje med innredet areal.
 
Ifølge megleren skal Behn ha gitt tilsvarende prisantydningen som lyder 7,9 millioner kroner. Han har nå fått ny bolig med beliggenheten i nærheten av Krydsby-bakken. Omtrent 5 km. fra prinsesse Märthas bolig i Burudveien. De to bor nå på hver sin side av dalen.
 
Kommersiell tjeneste: Se hvilke boliger som er til salgs her.
 
Du kan se bilder av boligen nederst i saken.
 

Annonse

Påkostet enebolig

Ifølge prospektet er det en påkostet enebolig Ari Behn nå har kjøpt. Både peis og terrasse ble bygget i 2010, mens badet i andre etasje, er fra 2005.
 
Det er gjennomgående parkett i hele boligen, foruten et soverom som har laminatgulv. Kjøkkenet har skapfronter fra Det Norske Kjøkkensenter og innbyr til matlaging med blant annet gasskomfyr med fem bluss og to stekeovner. 
 
 
 

Nå selges Vaske-Bakkes luksusvilla på Snarøya.
 
Ari Behn og de tre barna får også stor boltreplass på den over 1.000 kvadratmeter store tomten som også har opparbeidet plen og en nyere terrasse på ca. 70 kvadratmeter. 
 
Ifølge prospektet er del av plenarealet med huskestativ og sklie på nabotomten som er eid av Bærum kommune og festet av Lommedalen idrettslag.
 
Les mer på forsiden av Botrend her.
 
Tips og innspill? Kontakt oss her.