Asker og Bærums dyreste bolig selges

Publisert
24. juni 2016

Villa til 48 millioner er til salgs på Snarøya.

For 48 millioner får du nå tennisbane, svømmestue, egen lekeplass til barna og to mål stor tomt i Bruksveien på Snarøya.
 
Eiendommen har nå krøpet forbi samtlige boliger i det åpne markedet, og er for tiden Asker og Bærums dyreste bolig til salgs.
 
Huset ble bygget i 2012 og har et bruksareal på 600 kvadratmeter. En komposittbrygge og 25 meter privat strandlinje medfølger også villaen som går over to plan.
 

Annonse

– Det er en flott bolig og den er unik, det er alt jeg kan si, sier eiendomsmegler Peter Skaara i Sem & Johnsen.
 
Boligen selges i det åpne markedet, men i annonsen finnes det ingen bilder av interiøret.  Det vil kun bli arrangert privat visninger etter avtale, opplyser megler.  
 
 

Godt driv i luksusmarkedet

Boligen er bare en av mange luksusboliger som er blitt lagt ut for salg den siste tiden. Botrend følger eiendomsmarkedet tett og flere eiendomsmeglere har uttalt at det er lettere enn på lenge å selge boliger fra 20 millioner kronersklassen og oppover.
 
– Det har aldri vært bedre tider for å selge dyre eiendommer, advokat og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, Tom Elliot Johnsen.
 
Han har flere unike eiendommer i samme segment ute til salgs, blant annet Norges dyreste bolig til 80 millioner kroner på Bygdøy, og en historisk villa på Lagåsen til 40 millioner kroner.
 
Også partner og eiendomsmegler i Nordvik & Partners, Christian L. Mathiesen, mener det er lettere å selge dyre eiendommer i dagens marked, særlig på Snarøya.
 
– Det er sjønært, kort vei inn til Oslo og et hyggelig bomiljø på Snarøya. At utbyggingen på Fornebu begynner å bli ferdig, har også mye å si. Jeg har tro på markedet for dyre boliger på Snarøya fremover, sier Mathiesen.
 
Kommersiell tjeneste: Se boliger til salgs her. 
 

– De dyreste boligene har gjerne strandlinje

Sist uke ble en luksusbolig med prisantydning på 24 millioner kroner på Jar revet vekk fra markedet. Villaen i Eilins vei fikk kun én ukes levetid på Finn.no før tre kjøpere endte opp i en budrunde. Da hadde eiendomsmegler Stian Holmen-Jensen hatt over 30.000 klikk på annonsen og 20 interessenter på listen.
 
Boligen ble til slutt solgt for 25,4 millioner kroner – nesten halvannen million over takst. 
 
– Dette er den dyreste eiendommen som er solgt i området til nå. Dyre boliger i Bærum har gjerne strandlinje, sier megleren.
 
Strandlinje og egen brygge er bare noen av kvalitetene som skal lokke interessentene til Snarøya-boligen. Også dobbeltgarasje, en romslig gårdsplass med plass til 10 biler og egen lekeplass til barn fremheves som noen av villaens kvaliteter.
 
Og for de matinteresserte følger et 80 kvadratmeter stort kjøkken med to Ilve-komfyrer, to sett med kjøleskap og benkeplater i sort afrikansk granitt.
 
Les flere saker på forsiden av Botrend her.
 
Tips og innspill? Kontakt oss her.