Annonsørinnhold

Bærums eldste kjøkkenbutikk

Publisert
7. mai 2019

Familiebedrift siden 1940 – Liten butikk, store muligheter.

Kjøkkenet skal ha en sentral plass i huset, hvert kjøkken tilpasses kundens egne ønsker og mål, sier Tonje Østerby Bruem. Tonje eier og driver Bærums eldste kjøkkenbutikk sammen med sin mor, Inger Marie Østerby, i den 75m2 lille butikken i Aamodtgården i Sandvika sentrum. Her har de holdt til i 18 år.

– Vi synes det er en fordel å ikke ligge på et stort senter, sier Tonje, og nikker til et eldre ektepar som kommer inn i butikken. – Et øyeblikk, bare. Hilde Christine Njølstad hilser, og viser paret rundt i butikken. Det eldre paret har fått anbefalt Østerby Kjøkkenstudio av datteren, som nettopp har bestilt nytt kjøkken hos Tonje.

Østerby Kjøkkenstudio, norges eldste kjøkkenbutikk

Østerby Kjøkkenstudio hjelper deg til å ta de riktige valgene, de du skal være fornøyd med i mange år.

– Her driver vi i god gammeldags stil, hvor service står høyt i fokus. Vi har alltid tid. Alle som handler hos oss trekker frem den hyggelige atmosfæren i butikken, fortsetter Tonje.
Å kjøpe et kjøkken er ikke en investering man gjør mange ganger i løpet av et liv. Nettopp derfor er det viktig å bruke god tid når du skal bestemme deg. Det er mange valg å ta, alt fra skapfronter til knotter, eller håndtak.

Å kjøpe et kjøkken er ikke en investering man gjør mange ganger i løpet av et liv. Nettopp derfor er det viktig å bruke god tid når du skal bestemme deg.

Hos Østerby Kjøkkenstudio får du hjelp og veiledning til å ta de riktige valgene, de du skal være fornøyd med i mange år.

 

kjøkkenbutikk med sterk merkevare

Husebyfabrikkens grunnlegger

I 1940 startet Tonjes farfar, Johan Østerby, snekkerverksted i Lommedalen der produksjonen besto i å lage møbler og bygge hus.

I 1968 overtok Inger og Jan Østerby familiebedriften, med et ønske om å videreutvikle håndverksarven. Valget falt på kjøkkenbransjen og Huseby kjøkken. I Huseby fant Inger og Jan sine egne verdier og forventning til kvalitet. Her ble hvert enkelt kjøkkenelement finpusset for hånd og nøye kontrollert. Miljøet og materialene er i helnorsk tradisjon.

– Vi har ikke så mange leverandører, men de vi har er sterke merkevarer som deler vår holdning til kvalitet og service. Vi jobber sammen med et team av snekkere, rørleggere og elektriker, vi er et godt innarbeidet team som er gode på samkjøring av kjøkken prosjektene. Det skal være enkelt for kunden å forholde seg til, sier Tonje.

Østerby Kjøkkenstudio, nytt kjøkken, kjøkkenbutikk

Nytt kjøkken trenger ikke koste en formue. bytter du benkeplate, vask og håndtak er mye gjort.

 

3 enkle grep

Men et «nytt» kjøkken trenger ikke koste en formue. – Bytter du ut benkeplate, vask og håndtak, er mye gjort. Et kjøkken kan bli nytt på 1-2-3, sier Tonje. Hos Østerby kjøkkenstudio kan du bytte ut benkeplaten din med et godt alternativ. Her finnes benkeplater i laminat, tre, corian, kompositt og et stort utvalg stein plater.

Bytt ut både kum og blandebatteri. Hos Tonje står det utstilt et stort utvalg knotter og håndtak til skuffer og skap. Fra håndtak i lær til krom med «bling».
– Som du ser, vi tilbyr noe for enhver smak, avslutter Tonje smilende.

Østerby Kjøkkenstudio, Rådmann Halmrasts vei 18, 1337 Sandvika, Tlf.: 67 55 02 80