Ble huseier etter tre døgn i bil

Publisert
4. april 2016

Caroline (21) sikret seg ny leilighet i Asker.

Etter flere døgns venting hadde Caroline Korsmo Sand (21) endelig kontrakten i hånden.
 
Fredag stilte hun seg i kø ved meglerkontoret i Asker sentrum, og sov i bilen i tre døgn for å sikre seg leiligheten i et nytt boligprosjekt
 
Like etter at meglerkontoret i Asker sentrum åpnet mandag morgen, var boligkjøpet i boks. Slemmestad-jenta Caroline Korsmo Sand er nå den heldige eier av en fremtidig toromsleilighet på Borgen.
 
– Jeg er bare kjempefornøyd, sier den nybakte leilighetskjøperen.
 
Caroline har dermed hatt god tid til å tenke gjennom boligkjøpet, i tråd med rådet fra flere meglere Botrend har snakket med.  Det kan komme godt med i et marked som preges av elleville boligpriser. I mars var boligprisene høyeste på et tiår, ifølge siste statistikk fra Eiendom Norge.
 
Mener foreldre bør hjelpe unge i boligmarkedet

Annonse

Ventet i flere døgn

Hun stilte opp utenfor Privatmeglerens kontor allerede i 20-tiden fredag kveld, i håp om å sikre seg en av de 12 leilighetene i prosjektet.
 
Da sto det allerede fire foran henne i køen. De var interessert i de rimeligste leilighetene til 2.050.000 kroner. Dermed måtte Sand strekke seg til 2,4 millioner for å få kjøpt sin første bolig.
 
– Det siste døgnet var det ganske tungt å vente. Jeg begynte å kjenne veldig på søvnunderskuddet på søndag. Men etter å ha snakket med de andre, klarte jeg å få noen timers søvn, forteller Sand.
 
Mandag morgen sto det ni interesserte i kø utenfor meglerkontoret. Alle ni kjøpte hver sin bolig.
 
Dette må du vite om du skal kjøpe bolig. 

Fikk god kontakt

 
I løpet av helgen rakk hun å få god kontakt med flere av de andre leilighetskjøperne, deriblant Daniel Tengs. Blant annet hadde de felles pølsegrillefrokost søndag morgen.
 
Nå gleder Sand seg til å flytte inn, trolig på vårparten 2017, sammen med sine gode, nye naboer. Men først; noen timers søvn før Sand kan dra på jobb.
 
– Ville du ha gjort det igjen, dersom du visste hvor slitsomt det ble?
 
– Absolutt. Jeg er fornøyd, konstaterer Sand.På
 
På Botrend får du flere eiendomsnyheter
 
Villa-prisene løper løpsk