Bommet på salg av toppleilighet på Frogner

Publisert
2. desember 2016

Gikk 6 mill. under takst, ifølge Finansavisen.

En leilighet på 180 kvadratmeter på i Nordraaks gate 5 på Frogner skulle vise seg å være vanskelig å selge. Siden mai har stjernemegler Nils Nordvik forsøkt å selge toppleiligheten, ifølge Finansavisen.
 
Først til 25 millioner, og deretter 21,5. Men selv ikke på dette nivået ble det napp, ifølge avisen som hevder at salget endte på 19,2.
 
– Leiligheten er solgt, men budet var konfidensielt så jeg kan ikke si hva den ble solgt for. Vi hadde et bud på 19,5 millioner for ikke lenge siden, men det ble ikke akseptert, så da kan du tenke deg, sier eiendomsmegler Nils Nordvik i en kommentar til avisen.
 
 
Få flere eiendomsnyheter her
 
 

Annonse

Store oppussingskostnader venter

Boligmarkedet i hovedstaden og på Østlandet er brennhett. Måned etter måned har Eiendom Norges boligprisstatistikk vist at pilene fortsetter å peke oppover. Men det er likevel ikke alt som går langt over prisantydning. 
 
Forrige uke ble en luksusleilighet på Snarøya solgt til en halv million under prisantydning. Men med en kvadratmeterpris på nesten 85.000 kroner mot kommunegjennomsnittet på 53.100 kroner. 
 
– Dette går også litt på kvadratmeterprisen som i dette tilfellet er høy, sier eiendomsmegler bak salget, Bettina Due hos DNB Residens.
 
Kommersiell tjeneste: Se hvilke boliger som er til salgs her.
 
Frogner-leiligheten hadde også en stiv kvadratmeterpris på 106.000 kr. Men hadde eiendomsmegler Nils Nordvik fått det som han ønsket, ville den endt på 138.000. 
 
– Å gå ut med 25 millioner kroner var nok i høyeste laget. Hadde vi gått ut med 20 millioner, hadde nok leiligheten vært solgt med én gang, sier Nordvik til Finansavisen.
 
Dette som en følge av de store oppussingskostnader som venter. Leiligheten har mange originale detaljer fra byggeåret 1974 og man «må påregne oppgradering», ifølge salgsannonsen. 
 
Les mer om bolig på Botrend her.
 
Tips og innspill? Kontakt oss her. Og følg oss på Facebook og Instagram under Botrend.no