Annonsørinnhold

Dansk møbeldesign levert på døren

Publisert
15. mai 2017

God design behøver ikke koste mye.

– Vår visjon er å tilby danske designmøbler med høy kvalitet til konkurransedyktige priser, sier Bjørn Bjerga, daglig leder og partner i Sofacompany.

Ved å holde kostnadene lave uten fordyrende mellomledd, kan Sofacompany tilby deg designmøbler av høy kvalitet du har råd til.

Vera sofa

VERA: 3-seter i Lux Titanium

– Vårt online forretningskonsept er enkelt. Vi håndterer de fleste ledd i prosessen, og sparer utgifter på mellomledd, lagerkostnader og kostbare butikk- og personalkostnader, fortsetter Bjørn. Møblene stilles ut i showroom, der du kan se, sitte og ta på produktene. Deretter leveres møblene direkte til deg fra Sofacompanys egen fabrikk i Vietnam.

Allie sofa

ALLIE: Stol i Velour Petro.

Konseptet er banebrytende i en stor og ellers konservativ møbelindustri.

– Vi forutser at produksjon og detaljsalg vil smelte sammen i fremtiden, og at avstanden mellom produsent, fabrikk og kunden blir kortere, melder Bjerga.

 

 

TRENDBILDET

I vår går vi «all in» med fløyel, voluminøse tekstiler og edle metaller. Utseendet er eksklusivt og hotell-lignende på den riktige måten. Fargene er fortsatt mørkt og støvete, og suppleres nå med fine og delikate pasteller. Fargepaletten består av lyse og kjølige gråtoner, og sarte pasteller kombinert med dype kontrastfarger i fyldige blå, grønne og lilla nyanser. Fargene skal kunne blandes, og uttrykket er flerfarget og kunstnerisk. Fullstendig ufullkomment, og mer stilskapende enn stilrent.

Astha sofa

ASTHA: 3-seter i Velour Dark Grey.

– Vi kan raskt tilby deg nye trender, fordi vi sitter med kontroll på design, utvikling og produksjon på egen fabrikk. Vi er heller ikke avhengig av stor volumer på hver enkelt møbelserie. Vi har tillatt oss å ta fremtiden på forskudd, for deg – både når det gjelder design og pris, avslutter Bjørn.

Sofacompany, Leif Tronstads plass 7, 1337 Sandvika, Tlf.: 51 88 20 00