Annonsørinnhold

Danske lydmøbler har blitt en suksess i Norge

Publisert
12. oktober 2021

Lemusproduktene ser på utsiden ut som lekre ­danske designmøbler, men på innsiden inneholder de et ­integrert kraftig lydanlegg med streamingfunksjoner for musikk og ­mulighet for å koble til TV.

Vi opplever en kraftig forespørsel etter de danske lydmøblene fra Lemus, forteller Sveinung Mala hos Mala Audio Analogsenteret.

Mala Audio Analogsenteret samarbeider tett med Lemus i Danmark og har nylig åpnet Norges første Lemussenter. Her vil hele produktsortimentet fra Lemus være tilgjengelig.

Vi har alle modeller og farger i utstilling slik at det er lett å sammenligne hvert enkelt Lemusmøbel og finne den som passer kundens interiør og preferanser, sier daglig leder Sveinung Mala.

Lemus

Mala Audio og Analogsenter befester sin posisjon som en av Nordens beste lydforretninger.
Mala Audio Analogsenteret har sin forretning og sitt distribusjonssenter sentralt i Asker i Askerveien 61 med 700m2 tilpasset for presentasjon og demonstrasjon av lydprodukter i alle formater.

Danske Lemus design lydmøbler

Lemus Home kommer i tre utførelser, der du velger selv farge­kombinasjon på stoffdører og møbel.

Til Asker kommer kundene fra hele østlandsområdet, men i prinsippet dekker vi hele landet igjennom vår nettbutikk, sier Sveinung Mala.

Vi arbeider hele tiden med vårt produktutvalg og har etterhvert opparbeidet oss et bredt utvalg produkter som vi direkteimporter selv, fortsetter han. Samtidig har vi meget kompetente ansatte som alle har lang erfaring og mye entusiasme rundt lyd i hjemmet.

 

En egen Analog Lab

Midt i lokalene ligger et adskilt rom fylt opp med instrumenter og måleutstyr. Her inne monteres platespillere, tonearmer og pickuper med pinlig nøyaktighet.
De små toleransene er forskjellen på svært god lyd og mindre god lyd, sier Jan Olav Braaten. Vi er dyktige på å få de små målbare detaljene på plass.

Selv velrennomerte produsenter tar våre målinger og kommentarer til etterretning. En av de ledende eksperter på området, tyske Dieter Birkemeier, vurderer vår Analog Lab til å være blant de absolutt beste.

Som det eneste senteret for analoglyd i Norge kan vi si at vi er i fred med å lykkes, avslutter Jan Olav Braaten.

Dansk lydesignmøbler

Mala Audio Analogsenteret har sin forretning og sitt distribusjonssenter sentralt i Asker i Askerveien 61 med 700m2 tilpasset for presentasjon og demonstrasjon av lydprodukter i alle formater.

Leverer på døra

Frakt av lydmøbler og større lydsystem har vært en utfordring med ordinære transportselskap. Derfor har vi organisert vår egen distribusjon med egen ­sjåfør.

Vi tilbyr gratis utkjøring i hele stor-Oslo. Det er ikke bare i vår forretning service­graden skal være høy. Ved direkte levering sparer vi alle for kjedelige opplevelser, samtidig som vi sikrer at varene leveres til riktig tid, bedyrer Sveinung.

 

Les mer om dansk design og teknologi som bryter grenser

 


Lemus – dansk design

Visjonen er å skape en bro mellom møbel- og elektronikk­industrien, med danske designede møbler og produkter, basert på de mange mulighetene elektronikk skaper i samspill med møbel- og designindustrien.