Denne Nesøya-boligen har eget spa

Publisert
16. januar 2016

For 17 millioner får du eget spa-rom med sjøutsikt.

Eget spa-anlegg med badstue og oppvarmet svømmebasseng med motstrømsanlegg skal lokke boligkjøpere til Nesøya.
 
En 347 kvm. stor bolig ligger ute til salg for 16.900.000 kroner.
 
– Den har vært ute på markedet siden mars, bortsett fra i de store feriene. Jeg tror kombinasjonen av markedet på Nesøya og at den ligger høyt i pris, har gjort den vanskelig å selge. For det er en flott eiendom med mange kvaliteter, sier eiendomsmegler og daglig leder i DNB Residens, Trine Dahl.
 
Etter at prisen ble senket nå i januar har interessen økt. Det er først og fremst boligene med prisantydning under 15 millioner kroner, som er lettest å selge, mener Dahl som selv har solgt flere boliger på samme øy i den prisklassen.
 
– I forhold til prisveksten er taksten på litt over 20 millioner kroner riktig, men det er markedet som avgjør. Og akkurat nå er de dyre boligene vanskeligere å selge på Nesøya.
 
Botrend gir deg siste nytt om eiendomsmarkedet. Har du tips kan du kontakte oss her.

Eget spa med malt himling

Det var spa-anlegget i boligen fra 1996 som lokket dagens eiere til Nesøya. I førsteetasje, med sjøutsikt, er et stort og påkostet spa-anlegg. Et tre ganger seks meter stort svømmebasseng med motstrømsanlegg.
 
I tillegg til svømmebassenget, har spa-avdelingen et innfliset boblebad. Rommet er dekket av store speil og himling med downlights og rosett.
 
– Jeg har verken sett eller solgt noe tilsvarende. Det at man kan sitte i boblebadet med sjøutsikt er ganske unikt, sier eiendomsmegler Trine Dahl.
 
Fra bassengområdet er det skyvedør ut til en overbygd terrasse. En badstue og separat bad er også tilknyttet spa-avdelingen i husets førsteetasje.
 
– Huset ble bygget i 1996. Den gangen ble det gjort ordentlig så det er heller det estetiske som eventuelt må endres. Selv syns jeg den herskapelige stilen passer godt til huset, sier Dahl.
 
Skal du på visning? Da må du lese dette.
 
Se hvordan Bærumsfamilien endret tømmerhuset fra 1949.

Åtte soverom og fire stuer

Den 1,4 mål store eiendommen ligger høyt med sjøutsikt over Hestesundet, Mellom-Nesøya og Nesbru. Flere terrasser er bygd rundt boligen, hvorav store deler er overbygd med montert terrassevarmere og utebelysning med fotoceller.
 
Dobbelgarasjen har elektrisk port, og luft-til-luft varmepumpe er installert i begge etasjer. Førsteetasje er dekket av varmekabler, mens fire vedfyrte ildsteder bidrar med varme i husets fire stuer. Det 347 kvm store huset rommer intet mindre enn åtte soverom.
 
– Teknisk sett er huset i god stand. Det er herskapelig bygd og ble gjort ordentlig da det ble bygd, sier Dahl.
 
Timing av boligsalg betyr alt.
 
Hun tror en potensiell kjøper er Nesøya-beboere som ønsker noe større, eller familier som har bodd i utlandet.
 
– Akkurat nå er det vanskelig å selge de dyreste boligene i Holmenkollen og på Nesøya. Folk vil bo i mindre enheter i sentrum. Det er mange som velger seg Fornebu og Bygdøy om dagen, men plutselig snur det. Det går litt i bølgedaler, sier eiendomsmegleren.
 
Nils O. M. Nordvik i Nordvik & Partners har også solgt flere boliger i det øvre prissjiktet på Nesøya. Han mener det ikke er uvanlig at dyre boliger trenger ekstra tid før salg.
 
– Det tar tid å selge boliger i denne prisklassen, men den rette personen dukker alltid opp til slutt, sa Nordvik til Botrend i Oktober da han stod for salget av en enebolig på Nesøya med prisantydning på 22,5 millioner kroner.
 
Boligprisene i Norge faller.

Annonse

Utleiedel

I tillegg til eget badehus og bryggeanlegg, har boligen egen utleiedel med egen inngang.
 
Utleiedelen går over to plan og har eget kjøkken, bad, stue og soverom, samt to oppbevaringskott.
 
– Utleieleilighet ligger over garasjen og er skjermet fra hoveddelen. Enten man bruker den som praktikantdel eller leier den ut, vil man ikke føle at man har noen oppå seg. Den ligger usjenert til, hele eiendommen gjør det, sier eiendomsmegler Trine Dahl.
 
Les flere saker om bolig på Botrend her.
 
Les flere saker på forsiden av Botrend her.