Annonsørinnhold

Det skjer på Fornebu

Publisert
19. april 2018

Til helgen kan du se hvilke prosjekter OBOS har på gang i ditt nabolag, spis god mat, hør live musikk, så frø og delta i mange andre morsomme aktiviteter.

Helgens store sykkelslipp på Fornebu ble en stor suksess.

Over 200 sykler rullet inn for en enkel reparasjon, fiks og vask på en Punkt.s egen vaskestasjon. Retour stilte med fantastiske flinke sykkelmedarbeidere som fikset sykler under hele arrangementet.

Godt vær, masse folk, god stemning og grilling på Lufthaven café bidro til at Sykkelslippet ble et spesielt vellykket arrangement, for små og for store – på tre eller to hjul.

 

visningshelg, Fornebu, event, sykkelverksted

SYKKELSLIPP PÅ FORNEBU

Fikk du ikke med deg helgens event? Fortvil ikke, til helgen får du en ny sjanse. Se her.

 

det skjer på fornebu

Det skjer på Fornebu. I forbindelse med OBOS sin visningshelg, lørdag og søndag fra kl. 14.00 – 16.00, arrangerer Punkt. flere spennende aktiviteter som passer for hele familien.

Se hvilke prosjekter OBOS har på gang i ditt nabolag, spis god mat, hør live musikk, så frø og delta i mange andre morsomme aktiviteter.

visningshelg, Fornebu, event, sykkelverksted

DET SKJER PÅ FORNEBU: TIL HELGEN KAN DU DELTA PÅ FORSKJELLIGE AKTIVITETER UTENFOR VISNINGSSENTERET TIL OBOS

 • Åpning av Lufthaven café
  Lufthaven skal holde åpent torsdag, fredag, lørdag og søndag fremover. Lørdag og søndag inviterer de inn til en spennende meny og vil også servere gratis kaffe og noe annet godt til alle som kommer.
 • Pop-up konsert med Rikke Normann (lørdag)
  Stjerneskuddet Rikke Normann turnerer for tiden med Madcon og Marcus & Martinus, og på lørdag fremfører den populære koristen og vokalisten akustiske låter, blant annet «Elektrisk».
 • Så et lite frø
  Bli med å så i store dyrkekasser, ta med deg en plante hjem eller få info om Fornebus nyeste prosjekt, Dyrk Fornebu, hvor alle interesserte i tiden fremover vil få muligheten til å drive sin egen parsellhage på Fornebu.
 • Gratis ansiktsmaling for barn
 • Gigantisk 4-på-rad
  Vi spiller 4-på-rad på gigantisk vis.
 • Konsert med Eirik & Jørgen (søndag)
  Bærumsguttene Eirik og Jørgen spiller gitar, synger og skaper god stemning på Punkt. Verdt å få med seg.

Som alltid hos Punkt.; Gratis lån av uteleker, stor lekeplass for barn, fluktstoler, musikk, bytteboden holder åpent og vi har masse fine plasser i solveggen.

PS. Det er lov til å ta med seg sin egen niste.

Vi sees på Fornebu.

visningshelg, Fornebu, event, sykkelverksted

VISNINGSHELG PÅ FORNEBU

Punkt., Forneburingen 200, 1364 Fornebu, Tlf.: +47 47 44 77 67