Annonsørinnhold

Dette er årets hagemøbler

Publisert
29. mars 2018

Hos Verket Interiør finner du hagemøbler som passer fra den store terrassen til den lille balkongen, lagt til rette for en lang sesong ute.

Endelig tid for hagemøbler.

Vi nordboere benytter store deler av sommerhalvåret ute. Når det endelig er lyst og temperaturene tillater det, visker vi ut skille mellom uterom og innerom; vi ønsker oss et større areal vi kan benytte oss av så lenge sesongen tillater det, kanskje til og med inn i vinterhalvåret.

De flytende grensene gjør at du beveger deg mellom rom, og gir deg mulighet til å utfolde deg etter dine egne behov. Hos Verket Interiør finner du hagemøbler som passer fra den store terrassen til den lille balkongen, lagt til rette for en lang sesong ute.

Spisebord krakk ute skagerak

TIDLØSE UTEMØBLER: Danske Skagerak Denmark med klassiske møbler i tre.

– Vi er opptatt av miljø å ønsker bærekraftige møbler i flotte materialer som heltre, pulverlakkert aluminium og helplast. Vi tror på klassiske hagemøbler med høy kvalitet, møblene du kjøper hos oss skal du skal ha i mange år fremover. Du kan enkelt oppgradere uttrykket ved å legge til puter, planter og pledd i sesongens trendfarger. På den måten får du ett «nytt» uterom hvert år, sier Sofia hos Verket Interiør.

På Verket Interiør finner du mange kjente leverandører, med nyheter og klassiske ikoner designet med bærekraft til ditt uterom.

Sundays Design som er en helnorsk leverandør, som designer utemøbler som skal tåle naturens krefter og tidens tann. Årets kuleste designsamarbeid er signert Sundays + lokale Torsteinsen Design som sammen har skapt årets utemøbel.

Sittegruppe aluminium

HELNORSK LEVERANDØR: Sundays + Torsteinsen Design.

Andre populære merker er danske Skagerak Denmark med klassiske møbler i tre, som stolt bærer tidens tegn. Cane-line er designet og produsert for å gi maksimal komfort og minimalt vedlikehold. Også HAY med sin grafiske utemøbelserie Palissade appellerer til den yngre generasjonen.

 

NY butikk, Et hjem

I mars åpnet butikken Et hjem, 750m2 med møbler og interiør som står i stilfull kontrast til Verket Interiørs skandinaviske, rene stil. Et hjem fører klassisk europeisk stil, med høy kvalitet. Her finner du møbler og interiør du ikke finner andre steder.

– Vi dekker store deler av møbel- og interiørmarkedet. Vi har blant annet møbler fra Saxo, Ire Team 7, Maries Corner og Fogia med Norges største utstilling hos oss. Vi fører et utvalg av tapeter og tekstiler til gardiner og møbler, vi har egen systue og tilbyr hjemmebesøk, sier Heidi hos Et hjem.

Også et utvalg utemøbler fra tungvektere som franske Sifas er å få tak i hos Et hjem.  Loungegrupper, spisebord og komfortable loungestoler i moderne, luksuriøs og elegant stil. Også annet spennende interiør som passer til sommersesongen får du her.

UTEMØBLER FRA FRANSKE SIFAS:  Loungegrupper, spisebord og komfortable loungestoler i moderne, luksuriøs og elegant stil.

 

nye Hagemøbler og Kundekveld

Det er endelig klart for åpning av sommerbutikken, en fin tradisjon på Bærums Verk.

sofagruppe utemøbler hav

CANE-LINE: maksimal komfort, minimalt vedlikehold.

Torsdag 12. april kl. 18-21 inviterer Verket Interiør deg til en kundekveld utenom det vanlige.

Les mer om kundekvelden her.

Her kan du se sommerutstillingen og få eksperthjelp fra leverandører som Cane-line, Skagerak Denmark, Sundays Design, HAY m.fl. som du møter i butikken.

 

 

Det blir eksklusive tilbud i alle våre 3 avdelinger:

-20% på alle hagemøbler på Verket Interiør
-20% på alle puter og håndklær hos Verket Interiør
-20% på hele butikken i vår barneavdeling Lilleverket og 10% på bestillingsvarer
-20% på hele butikken i vår avdeling Kjøkkenverket

Det blir spennende konkurranser og utlodning av fantastiske premier. Kvelden er åpen for alle.

På kundekvelden får du 20% på hagemøbler og puter hos Et hjem. Velkommen til kundekveld på Bærums Verk.

TIDLØSE UTEMØBLER: Danske Skagerak Denmark med klassiske møbler i tre.

Verket interiør, Verksgata 18, 1353 Bærums Verk, Tlf.: 67 17 15 50