Nå selges «Borgen» på Blommenholm

Publisert
5. april 2016

For øyeblikket Bærums dyreste bolig til salgs.

 
En helt unik eiendom i Bærum ligger nå til salgs på Finn.
 
«Borgen» på Blommenholm er en særegen villa i teglestein på 430 kvm fra 1915. Den kan bli din om du har 27 millioner kroner.
 
Prøv deg på Takstspillet her.
 
– Bygget ble oppført i 1915/16 etter tegning fra arkitekt Bjørnstad for skipsreder Biørnstad, står det i prospektet fra DNB Eiendom. 
 
Er du opptatt av boligkjøp eller boligsalg – på Botrend får du de viktigste eiendomsnyhetene. I dag ble også boligprisstatistikken til Eiendom Norge lagt ut, og den melder om knallsterke boligtall i mars-måned.
 
Dette huset gikk 8 millioner over takst. 

Annonse

Mye oppussing

 
Den ærverdige villaen har både spir og arker, og helt spesiell sjøutsikt over Solvikbukta. Tomten ligger inn mot E18 ved avkjøringen til Blommenholm og Henie Onstad Kunstsenter. Ny eier må nok regne med noe støy, selv om det er både tett hekk og støyskjerm mot motorveien.
 
Boligen har seks soverom, kjøkken med spisskammer, vinrom og rullerom. Utvendig er det fuglebad og flaggstang og et basseng i dårlig stand.
 
Slike objekter kommer sjelden for salg, og flere steder i annonsen betegnes det som «en unik mulighet».
 
– Mange flotte detaljer er med på å betegne bygningen som et hus med særpreg, står det i annonsen. 
 
For 27 millioner kroner blir kjøper eier av et oppussingsobjekt som også ligger under strenge bevaringsregler. I følge reguleringsplanen kan boligen ikke utbygges, og den må vedlikeholdes i samme stil og form som den er.
 
Den er bevaringsverdig i klasse B, som gir begrensede muligheter for å gjøre forandringer utvendig.
 
Halvparten av boligene selges over takst – les hva meglerne mener her. 
 
Les kommentaren om å leve i et oppussingsobjekt

Prisrekord i Sandvika

 
At slike objekter sjelden kommer for salg, er med på å trekke opp prisen. En leilighet i Sandvika satte nylig prisrekord da den ble solgt for 13 millioner kroner. Noe av årsaken til at prisen ble så høy for en leilighet på Kjørbokollen, var i følge megleren blant annet at det var en sjelden sjanse.
 
– Et slik sjeldent objekt er det mange som har ventet på og det kan bli lenge til neste gang, uttalte eiendomsmegler og partner Fredrik Morris Michaelsen hos Privatmegleren Thøgersen & Partnere i Sandvika, som sto for salget av leiligheten i februar.
 
Heftig respons på Bærums Verk-bolig

Dyrest  i Bærum

 
Teglsteinsvillaen på Blommenholm er i skrivende stund Bærums dyreste bolig som ligger ute for salg. Ser man Asker og Bærum under ett, er en strandeiendom på Nesøya dyrere, med prisantydning på 32 millioner.
 
Selger av Sandviksveien 122, «Borgen» på Blommenholm, ønsker ikke å uttale seg om boligen.
 
Få boliger til salgs presser prisene opp
 
Skal du på visning? Da bør du lese dette