Dette er de dyreste eiendommene akkurat nå

Publisert
17. november 2015

Ikke alle ligger ved sjøen.

 
Flere av de dyreste husene i  Asker og Bærum har ligget for salg en periode.
 
Det er slett ikke slik at de eiendommene som koster mest, har egen privat strandlinje og ligger ved sjøen. For 18 millioner kroner kan du få to eneboliger på en stor tomt i nærheten av Sandvika.
 
Les flere saker på Botrends forside her
 
Eiendommen i Brynsveien 40 A og B har ikke sjøutsikt, men kan skilte med en stor tomt, basseng og en hage som minner om et parkanlegg.
 
Botrend har av flere meglere fått opplyst at det er økt interesse for dyre boliger denne høsten.
 
– Vi merker en bedring i denne delen av markedet. Det er flere grunner til det, men når renten holdes lav og alternative pengeplasseringer virker skummelt, så er plassering i fast eiendom tryggere, uttalte eiendomsmegler Jon Kvisgaard, hos Privatmegleren Dyve og Partnere til Botrend tidligere i høst.
 
– Det er økt interesse for høye prisklasser, bekreftet han. 
 
Budrunder vinnes av kjøpere fra Oslo. 
 
Haldenveien på Snarøya har tradisjonelt sett noen av Bærums dyreste eiendommer. Nå ligger nr. 108 ute for salg med en prisantydning på 15,9 millioner kroner.
 
Det gjør den til Bærums nest dyreste eiendom for øyeblikket.
 
Det gule huset i Labben 9 på Eiksmarka ligger ute for salg med prisantydning 14 millioner kroner. Dette gjør den til Bærums tredje dyreste eiendom. Boligen, som opprinnelig er fra 1950, ble påbygget i 1990, og går over to plan. 
 
Frykter fall i boligprisene

Strandeiendommer i Asker

I Asker er de tre dyreste eiendommene alle plassert ved sjøen.
 
På Nesøya finner vi det som må være den dyreste i hele distriktet, med egen strandlinje og odde ved innseilingen til Halsbukta. Øverbergveien 2 A er til salgs for 32 millioner kroner.
 
Tomen er på 4,6 mål, med strandlinje på 174 meter.
 
– Eiendommen har ligget ute for salg en tid og den har vært litt av og på med annonsering. Det har vært en del interesse rundt stedet, men foreløpig har ikke prisen vært helt på nivå med selgers ønske. Nå håper vi at ting vil skje, uttalte megler og daglig leder hos Privatmegleren i Asker, Carl Fredrik Solli nylig til Budstikka.
 
Østrevei 32 A ligger også den på Nesøya og har prisantydning på 28 millioner kroner, mens eiendommen i Konglungfaret 11 er til salgs for 24,9 millioner kroner.
 
– Utfordringen i Asker om dagen er få objekter i markedet. Vi har hittil i 2015 registrert 987 objekter for salg i kommunen, til sammenlikning hadde vi 1.171 i samme periode i fjor, uttalte daglig leder i Eie Eiendomsmegling i Asker, Petter Mamen-Lund til Botrend før helgen.
 
I Asker falt boligprisene med 0,7 prosent i oktober, mens de i Bærum falt med 0,6 prosent. Det gir en kvadratmeterpris på 40.727 kroner for en bolig i Asker og 47.302 kroner for en bolig i Bærum. På landsbasis var prisene boliger 1,2 prosent lavere enn i september.
 
Lar oss lure av fine overflater
 
Rekordfå boliger i Asker og Bærum

Annonse