Annonsørinnhold

– Dette er en skjult perle

Publisert
12. oktober 2020

Fleksible muligheter i et næringsområde i stor utvikling gjør det enklere og mer kostnadseffektivt å være bedriftsleder.

— Vi startet med et passe stort kontor for meg og en til. Så gikk det ikke så lang tid før jeg måtte ansette en til, og jeg gikk til utleier Nicolai Rasch og fikk et rom som var større. Den skaleringen har vi gjort fire ganger nå og det er helt genialt, forteller Peter Bjørno.

Bjørno er daglig leder i Quooker, en bedrift som driver med kraner med kaldt, varmt og kokende vann i samme kran. Quooker startet opp i Norge for fem år siden og ønsket ikke leie for store lokaler i starten. Men de siste årene har de opplevd en fantastisk utvikling og er nå i ferd med å bli en ny standard i alle norske kjøkkener. Det betyr at de stadig vokser ut av lokalene på Grini Næringspark.

Se de ledige kontorlokalene i Grini Næringspark

— Den fleksibiliteten i det å kunne utvikle firmaet i den takten vi har behov for er viktig for oss i en oppbyggingsfase. Når vi fortsetter å vokse går vi til Nicolai, og så finner vi sammen en ny løsning. Vi får helt riktige leiekostnader for oss til enhver tid, og vi slipper bytte adresse. Det er jo dumt når folk endelig vet hvor du holder til. Vi er superfornøyde, dette er helt perfekt for oss som driver på denne måten, sier Bjørno.

 

Gjør det enkelt å være bedriftsleder 

Bjørno og Quooker har egne kontorer, samt noen plasser i et stort fellesområde. Rundt dem sitter ulike små og mellomstore bedrifter som driver med alt fra messer, gaveartikler,

forsikringsselskap, eiendomsutvikling og driver som verge. Alle har egen dør og kan låse området når de går for dagen, og de deler på kostnader for felles nett, printere og lignende. Det er felles kjøkken og et flott spisested som brukes til lunsj.

— Det er helt genialt for oss å dele slike utgifter med andre, det gjør det enkelt og kostnadseffektivt. Som bedriftsleder trenger du ikke bry deg om ting fungerer, du slipper ta stilling til printer, rengjøring, inngangsparti, wifi osv, det blir bare ordnet. Det er helt genialt, sier Bjørno entusiastisk.

I lokalene er det blitt et fellesskap som preges av godt miljø på tvers av bedriftene. Det arrangeres julebord og sommerfest i tillegg til sosiale hverdager.

— Det er et fantastisk trivelig miljø her, vi er som en liten familie. Selv om du er alene i din bedrift en dag, så er du ikke alene, det er alltid noen hyggelige folk på kontorene rundt. Og fordi vi jobber med så ulike ting er vi en god bredde av mennesketyper, og vi har mange spennende samtaler. Som utleier gjør Nicolai det han kan for å elte sammen miljøet og det setter vi pris på, sier Bjørno.

Landlig og sentralt

Bjørno benytter selv nærområdet rundt Grini Næringspark flittig. I nærheten ligger to golfbaner der han og andre leietakere ofte møtes, skiløyper starter utenfor døren på vinteren, det er kort vei til Østerås senter med butikker og vinmonopol og Røa er to minutter i bil unna. For Quooker er det effektivt å ha kort vei til store kunder i Oslo.

— Det er et fantastisk område, en liten skjult perle. Det ligger så nær Oslo og likevel så landlig, vi sitter og ser ut på fantastisk natur. Vi er veldig fornøyde her, sier Bjørno.

 

Les mer om de ledige lokalene i Grini Næringspark 4b

 

Er du på jakt etter kontorlokaler i Bærum?

Kontakt Grini Næringspark for en hyggelig prat idag.