Disse kan vinne bloggepris

Publisert
13. januar 2017

Fem bloggere kjemper om Vixen Blog Awards for beste interiørblogg.

Hvert år kåres  Vixen Blog Awards – der Norges fremste bloggere samles til fest i Oslo.
 
Her er det flere kategorier, blant annet Årets Interiørblogger, og selve festen skjer på Grand Hotel den 19. januar.
 
Les mer om interiør på Botrend her
 

Annonse

 
De nominerte i kategorien Årets Interiørblogger for 2016  er Linda Elmin bak konseptet  Hviit,  Marianne Haga Kinder i  Inspirasjonsguidennorge,  Anne Havåg Holter-Hovind bak  Moseplassen , Nina Holst i  Stylizimo  og Susanne Benjaminsen bak bloggen  Teglsteinsliv.
 
Her kan du lese om stylisten Tina bak bloggen Bo Naturlig
 
 
– Det betyr utrolig mye for meg å være i finalen i Vixen Blog Awards. Det er første gang jeg er nominert og det beste av alt er at det er mine følgere som har stemt meg frem, sier Marianne Haga Kinder bak profilen @Inspirasjonsguidennorge.
 
– Det gir enormt med motivasjon til å fortsette med det jeg gjør. Jeg gleder meg til den 19. januar og uansett om jeg vinner eller ikke er jeg strålende fornøyd med å ha kommet til finalen, legger hun til.
 
Få stylist Tone Krokens Marrakech-tips
 
Susanne Benjaminsen, Linda Elmin og Nina Holst har nådd langt i konkurransen tidligere.
 
– For en ære, skrev Susanne Benjaminsen bak Teglsteinsliv da hun kom til semifinalen i år.
 

Kom uventet

I fjor var det Linda Elmin som vant  prisen for beste interiørblogger. Seieren kom uventet.
 
– Da jeg vant i fjor ble jeg for første gang i mitt liv målløs, og bablet bare tull fra scenen som takketale, helt uforberedt og litt i sjokk. Det å faktisk vinne Vixen er en stor, stor annerkjennelse av både bloggen og jobben jeg gjør. Det er et bevis på alt det arbeidet jeg legger i bloggen blir lagt merke til, og at den betyr noe for leserne mine, forklarer hun til Botrend.
 

Hun påpeker at det for mote- og skjønnhetsbloggere finnes flere priser, mens det for interiørbloggere bare er Vixen. Det gjør at den henger ekstra høyt.
 
– Å være med i finalen i år også er noe jeg setter utrolig høyt. Det er en stor ære å bli nominert, semifinalist og ikke minst finalist. Jeg må rett og slett klype meg litt i armene når jeg tenker på hvor mangesom faktisk har stemt meg frem fordi de mener jeg gjøre en god jobb og er en verdig vinner. Får helt gåsehud, jeg. At jeg er med i finalen i år også tar jeg som tegn på at jeg har fortsatt å inspirere med bloggen, det tar jeg overhodet ikke som gitt, sier hun.
 
En typisk dag for bloggeren Hviit
 
Les om Stylizimos personlige kunstprosjekt

Hageblogg

 
Anne Havåg Holter-Hovind bak bloggen Moseplassen er i årets Vixen-finale. Hun blogger om hageglede, og har drevet den siden januar 2008.
 
Botrend besøkte Moseplassens vinterhage i fjor
 
– Ja, du leste rett. En hageblogg er nominert til interiør … Høres rart ut, men om man ser veldig overordnet på det hele så er det ikke helt tussete, jeg skriver om mye av det samme som interiørjentene: gode rom og gode dekorelement. Men mine rom er ute i stedet for inne, og dekorelementene mine er levende blomster og dyr, i stedet for pynteputer og nips, skriver hun på bloggen sin.
 
Vixen Blogg Awards går av stabelen på Grand Hotel i Oslo 19. januar.
 
Les mer på Botrends forside
 
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram @botrend.no