Annonsørinnhold

Disse utemøblene kjøper vi helst

Publisert
16. mai 2017

Hvorfor skal du ikke ha den samme sittekomforten ute som inne?

– Det er et godt spørsmål uten et godt svar, sier Finn Kristiansen, møbelansvarlig på Hageland Kolsås. Hagemøbler har alltid fulgt møbeltrender innendørs, men de typiske trendelementene har først dukket opp i utemøbler flere år senere. Det var da.

Bilde av Villa, Hageland Kolsås

KOLLEKSJON VILLA: Se hele kolleksjonen hos Hageland Kolsås.

– Nyheten Kolleksjon Villa er designet og konstruert for nordisk miljø. Kolleksjon Villa lar deg møblere etter dine behov. Sofaen bygges etter moduler til små eller store miljøer. Du kan velge mellom benfarger og høyder tilpasset lounge eller spisehøyde, et utvalg av tekstiler og tilbehør, omtrent som du gjør med modulsofaen din inne, fortsetter Finn.
Kolleksjon Villa er resultatet av en et samarbeidmellom Hageland og Formfin, en liten møbelfabrikk i Sykkylven på Nord- Vestlandet. Den flotte kolleksjonen kan du se i sin helhet i en såkalt shop-in-shop på Hageland Kolsås.
– Vi har stor tro på Kolleksjon Villa. Kombinasjonen komfort, tidløst skandinavisk design og materialer utviklet med omtanke for skandinaviske klima er helt unik. Tekstil Dolce med membran holder regnet ute og kan vaskes i maskin på 30 grader Fin å se på, god å sitte i, sier Finn.

ALUMINIUM PÅ TOPP

Også andre utemøbler gjelder. Aluminium troner øverst, mens rotting fortsatt står sterkt. Også utemøbler i teak gjør et comeback. På Hageland Kolsås finnes et stort utvalg utemøbler, faktisk står flere enn 65 møbelgrupper utstilt under tak på hagesenteret.

Teak-møbler fra Hageland Kolsås

TEAK TILBAKE: Hva med en lounge i teak?

– Vi selger nok mest aluminiummøbler, men kanskje kan teak utfordrere markedet i år? Vi opplever at møbeltrenden innendørs også gjelder ute. Det urbane uttrykket som aluminium gir adapteres av unge nyetablerte, men også av litt eldre som har flyttet fra hus
til ny leilighet og vil matche stilen, også ute. Kanskje betyr det også noe at møbeltrenden er vedlikeholdsfri, lurer Finn.
At uteputene i møblementet skal tåle vann, er en økende trend. Kvalitet er avgjørende. Kunststoffer holder høy UV-resistens og er svært slitesterkt. Noen puter, som de fra Sunbrella og Dolce tåler over 4000 soltimer. Det betyr at du ikke behøver å tenke på møbelslitasje hele sommeren, i flere år fremover. Alt ligger til rette for en strålende sesong. På Hageland Kolsås Hagesenter finner du ditt neste utemøbel.

Hageland Kolsås, Brynsveien 90, 1346 Gjettum, Tlf.: 67 17 59 90