Annonsørinnhold

Egenproduserte møbler

Publisert
17. april 2018

Mer farge på veggene kommer tilbake, likeså er tapeter med organiske mønstre blitt populært – gjerne med mye mønster i runde og myke former. Kontraster er fint, som matt mot blankt og det myke mot det stramme.

Det er umulig å ikke oppdage Italian House som ligger strategisk plassert langs Griniveien nedenfor Østerås senter. Og når man går over dørstokken, er det like vrient å ikke bli slått av lekre møbler som ikke finnes hos alle andre. Det er lysere ute og tid for fornyelse.

Familiebedriften Italian House har lang fartstid i Bærum, med forestående 40 års jubileum. Det er blitt en historie i utvikling, i dag byr Italian House på en omfattende kolleksjon av egenproduserte spisestuer, lenestoler, bord og sofaer til hodegavler, nattbord og oppbevaringsløsninger.

Italian House, spisestue, møbler

Fordelen med å produsere møbler selv er åpenbar, alt kan produseres etter mål slik kundene ønsker. – Det er stadig flere som ønsker eksperthjelp også når det gjelder interiør. Jo tidligere vi kommer inn i prosjektet, jo bedre. Da har vi mulighet til å påvirke for

eksempel planløsningen og viktige elementer som farger og materialvalg, og dermed gjøre resultatet optimalt for kunden, sier Nina H. Asperud som er butikksjef og utdannet interiørarkitekt fra Kunst- og Håndverksskolen. Hun forteller videre at de ser en tydelig link mellom trenden med økt kjøp av tjenester, og at de stiller opp med hjemmebesøk hos kundene for å plukke opp personligheten til kundene som bor der. – Personlighet er et viktig stikkord for oss, forteller hun videre med et smil.

Det er også rom for mindre endringer eller grep som sikrer komplett gjennomføring. Derfor har Italian House samarbeid med møbeltapetserer for omtrekk av eldre møbler, og egne sydamer som tar mål, syr og monterer gardiner.

Italian house, møbler, sofagruppe

møbler som gir hygge

Den store og generelle interessen for hjem handler like naturlig om trender. – Etter mange år hvor interiørene har vært dominert av den grå trenden, ser vi nå en endring. Kort fortaltItalian House, stoler, møbler blir den erstattet av varmere farger, ta for eksempel grønt og blått som har blitt stadig mer populært – her ser vi at blått vil bli enda mørkere. Gult gjør nå et solid inntog, trendanalytikerne mener at det vil bli enda sterkere i 2019, forteller Nina videre. I og med at trenden med stadig større vekt på de sosiale sonene i hjemmet fortsetter – ta for eksempel kjøkkenet som er blitt et allrom og naturlig midtpunkt – blir det viktig å ha omgivelser som utstråler hygge.

Om du ønsker å alltid ha et oppdatert hjem, anbefaler Nina å kjøpe de store og mer kostbare møblene i nøytrale farger som varer i flere sesonger. Da kan du enkelt bytte ut tilbehør som puter, tekstiler og øvrig pynt etter trendene. På den måten er det lettere å ha et oppdatert hjem.

Italian House, Grini Næringspark 2, 1361 Østerås, Tlf.: 67 87 00 00