Annonsørinnhold

Eksperter på håndtak, knotter og beslag

Publisert
20. november 2017

Spør bekjente med sans for hyggelige hjem om hvor de handler sine knotter, håndtak og beslag – og de svarer Oslo. Det blir det en endring på nå som Trygge Rom på Rud vil samarbeide med R. Bergersen i Oslo.

Det er en kjensgjerning at R. Bergersen på Sinsen har status som en av landets absolutt beste på alt som strekker seg fra avanserte låser til de små detaljene for kjøkken, bad eller hjemmet.

– Dette har jeg førstehånds kunnskap om, siden jeg kommer derfra som daglig leder, sier Christoffer Viig som nå har samme rolle hos Trygge Rom på Rud. Nå vil kunder i Asker og Bærum få et lokalt alternativ, siden vi har innledet et samarbeid med Bergersen og vil føre et sortiment basert på det mest populære man finner der. Og har vi det ikke her på Rud, så skaffer vi det på bestilling, forsikrer Viig som vil ha en omfattende utstilling i lokalene.

Lekre detaljer: Trygge Rom har eksistert i 30 år, daglig leder Christoffer Viig (t.v) og butikksjef Mikkel Melvold Myhre utvider sortimentet på Rud med dørhåndtak, knotter og beslag i samarbeid med R. Bergersen i Oslo.

 

Det viktige førsteinntrykket

Trygge Rom vil dermed kunne tilby et helt annet nivå på garnityr til hjemmets dører,  skuffer og skap, enn det man er vant med i vårt område.

– Våre viktigste leverandører er italienske Atos, Turnstyle og Frost. Her går det i italiensk design inntil 90 prosent, som passer mange hjem i dag. Produktene svarer utmerket på manges ønske om å pynte huset med vakre gjenstander, folk er kort sagt opptatt av å ha en gjennomført stil i hjemmet. Tenk på førsteinntrykket du får ved å besøke andre, blir man møtt av en fin inngangsdør – det kan være en vakker dørklinke – så skjer det noe med forventningene, ifølge Viig.

Solide råd

Viig er spent på den nye satsningen hos Trygge Rom. En viktig del av arbeidet vil være gode og jevnlig oppdaterte nettsider. Med bilder hvor produktene er plassert i miljø, slik vil det være mulig å få en bedre oppfattelse av hvordan de passer inn i kundenes egne hjem.

– En del av vurderingen kan dermed gjøres hjemmefra i ro og mak. Det vil være et fint supplement for å kunne finne inspirasjon og sin stil, mener Viig.

De ansatte vil bistå med gode tips, det strekker seg fra å finne alternativer som kan være enda bedre enn først tenkt, til å avverge valg av messingknotter i et rom som ikke kler det.

– Ta bilder med mobilen, det gjør veiledning lettere. Du vil ikke ha cottage-stil blandet med funkis. Viig forteller at de har benyttet interiørdesigner for å bygge opp utstillingen med rette kombinasjoner av dørhåndtak og langskilt. Det er en mer krevende manøver enn de fleste forstår, for å få rett resultat. Dermed er kundene sikret en gjennomtenkt løsning.

Verdiøkende Trivsel

Den nest tyngste grunnen til å investere i lekre knotter, håndtak, dørklinker og så videre – etter egentrivsel – har Viig spart til slutt.

– Tenk deg den dagen du skal selge eiendommen og fotografen dukker opp for å ta bilder til annonsen. I en helhet hvor detaljene sitter som skudd, vil bildene yte hjemmet ditt full rettferdighet. Og hva skjer da? Jo, boligen blir mer likvid og du kan få bedre betalt, avslutter Viig.

Trygge Rom, Bærumsveien 473, Tlf.: 67808080