Annonsørinnhold

Salgsstart over all forventing

Publisert
17. september 2018

Langs Sandvikselva vil Bjørnegårdsvingen stå ferdig om to år, omringet av en rik edelløvskog som byr på flotte turmuligheter og med gåavstand til Sandvika sentrum.

Etter å ha kjøpt eiendommen i Bjørnegårdsvingen i år 2000 var det en milepæl for Eiendomspar AS og OBOS Nye Hjem AS gjennom utbyggingsselskapet Bjørnegårdsvingen 11-13 ANS å få i gang salg av de 125 leilighetene. Mange hadde meldt sin interesse for mange år tilbake, da med ønske om å kjøpe en bolig i prosjektet.

– Siden det har gått så langt tid, hovedsakelig pga. avklaringer av forhold rundt den nye E16, var vi ekstra spente om det dukket mange på selve salgsstarten, eller om mange ikke har hatt tålmodighet til å vente på oss. Når datoen nærmet seg som annonsert og at vi skulle legge ut 35 boliger for salg var det ca. kommet 80 påmeldte, sier Jan Fagerheim, prosjektsjef i Obos.

Etter en presentasjon av prosjektet startet tildelingen av boligene, – etter ansiennitet. Den første som ble ropt opp og som fikk velge bolig først hadde ansiennitet fra 1951. Salget gikk over all forventing og da møtet var ferdig var 30 av 35 leiligheter solgt.

– Hovedgrunnen til salgssuksessen mener vi er pga. beliggenheten og den god standarden både utvending og innvendig – til fornuftige priser, fortsetter Fagerheim.

Ny salgsstart er allerede 30. oktober, da legges det ut 57 boliger.

Den nye grønne naturtomten like utenfor Sandvika sentrum, Bjørnegårdsvingen.

Den overveldende interessen for de nye leilighetene som ferdigstilles sommeren 2021, vekker både begeistring og forståelse.

– Det som trolig gjør Bjørnegårdsvingen ekstra populær, er den nye grønne naturtomten like utenfor Sandvika sentrum, med det innbydende tur- og rekreasjonsområdet utenfor døra, sier Prosjektdirektør i Oslo og Akershus, Jørgen Stavrum.

Også Sandvikas knutepunkt for veitrafikken, E18 og E16, ligger like ved. Fra høsten 2020 vil dagens E16 nordøst for Bjørnegårdsvingen bli en lokal vei, som resulterer i betydelig redusert trafikk.

Les mer om prosjektet her

Selve leilighetene er av høy standard og vil være ekstra lyse og moderne, med sørvestvendte uteområder. Med heis ned til et underjordisk garasjeanlegg, og en helt ny barnehage like ved, vil man få et levende og trivelig nabolag i rolige og naturskjønne omgivelser.

Stavrum tror de har truffet godt på pris. De totalt 125 leiligheten på 36- 154 m2, ligger langt unna prisene på Fornebu- og litt under Sandvika sentrum.

De totalt 125 leiligheten på 36- 154 m2, ligger langt unna prisene på Fornebu og litt under Sandvika sentrum.

Flytter fra hus

En av flere interesserte som møtte opp på visninghelg i Bjørnegårdsvingen i september er Danielle Langbrekke og Anton Langbrekke, på utkikk etter ny leilighet på rundt 100 kvm. Ekteparet har planer om å flytte fra hus med stor hage, og ønsker seg en toppleilighet med en ekstra god terrasse.

Skal du flytte fra hus til leilighet? Se her. 

– Nå som vi snart går inn i pensjonisttilværelsen, passer det å flytte inn i leilighet, sier Danielle, som har bodd i hus på Nordstrand store deler av livet sammen med mann og barn.

– Vi ønsker oss bort fra sentrum, til en levende plass hvor det er enklere å komme seg ut. Selv om jeg ikke har noe tilknytning til plassen, er det spennende å komme innom for en titt. Leilighetene her ser veldig flotte ut, fortsetter hun.

Ny salgsstart er allerede 30. oktober, da legges det ut 57 boliger.

Danielle Langbrekke blar forventningsfull i prospektet.

Bakkenivå

Eilif Grepstad har gått to timer i regnet før han endte opp på visning. Han bor for tiden sammen med sin kone i femte etasje, og er på jakt etter noe nytt i første, nå som kona vil ned på bakkenivå.

– Jeg er veldig godt kjent i området, og har bodd i Sandvika i rundt 40 år. Jeg sykler og går ofte forbi her, og har fulgt med på prosjektet fra starten av. Vi har ventet på et slikt tilbud, sier Grepstad begeistret.

Jeg sykler og går ofte forbi her, sier Eilif Grepstad.

Unikt tilbud

Natalia Chaus ble veldig glad da hun så salgsplakaten til visningen, og hun falt spesielt for det grønne området fylt med gamle trær.

– Plassen her er helt unik, med kort vei til Sandvika og det meste. Også er det herlig at det ikke er noe gjennomgående trafikk i området her, sier hun fornøyd.

– Vi ønsker å flytte sammen med samboeren og sønnen min på et år. Vi ser etter en leilighet like utenfor Sandvika sentrum, og synes denne virker helt perfekt, fortsetter hun.

Natalia Chaus ser etter en leilighet like utenfor Sandvika sentrum.

Bente Bakken utforsker modellen til byggetrinnet.

Helt nytt

Bente Bakken ble positivt overrasket da hun hørte at OBOS står for salget i Bjørnegårdsvingen. Bakken bor for tiden i en gammel leilighet, og er på jakt etter noe helt nytt.

– Til nå har jeg forbundet OBOS med Oslo og ikke Bærum. Som medlem i ABBL, har jeg nå nå planer om å melde meg inn i OBOS, forklarer hun.

Bakken har bodd i området i 25 år, og er veldig godt kjent i Sandvika. Hun liker spesielt godt den lille byen, Kalvøya og alt som finnes i nærområdet.

– Leilighetene er flotte, spesielt fordi de er helt nye. Beliggenheten er også sentral, med det edle og grønne området, sier hun.

Vil du se mer? Last ned prospektet her.

 

Obos, Bjørnegårdsvingen 23, 1338 Sandvika, Tlf.: 22 86 55 00