Fanny gir deg tips og inspirasjon

Publisert
6. november 2015

Møt Botrends skribent, Fanny Dehn Arvesen (30).

 
Lurer du på hvem det er som har skrevet om høstbord eller dratt på gresskar-jakt før Halloween?
 
Møt Fanny!
 
Hver uke gir bæringen Fanny Dehn Arvesen leserne gode råd og tips til hvordan man kan ta nye grep i boligen eller hagen sin.
 
Les flere saker på Botrends forside her. 
 
Slik jakter du eget gresskar til Halloween.
 

Annonse

Kreativ småbarnsmor

 
Utdannet fra Westerdahls er 30-åringenen utstyrt med en god penn, og er et oppkomme av gode, overraskende og interessante råd som kan passe i et hvert hjem.
 
– Jeg har alltid vært glad i å pynte, dekorere og opptatt av estetikk. Slik har jeg vært siden jeg var bitteliten, sier hun.
 
30-åringen, opprinnelig fra Bærum, nå bosatt i Asker, har fulltidsjobb i et advokatfirma, samtidig som hun skriver for Botrend.
 
Sammen med samboer Thomas, har hun tre små gutter på 6 og fire år, og minstemann på 10 måneder.
 
Familien har stått midt i renoveringen av en enebolig i Asker i flere år, og vet hva som kreves i et slikt prosjekt. All erfaringen vil Fanny øse av og gi til Botrends lesere i form av inspirerende artikler om bolig, hage og interiør.
 
Artikkelen fortsetter under bildene. 

Nysgjerrig 

– Vi bodde i en leilighet tidligere, så jeg vet litt om hvordan det er å bo, innrede og dekorere i mindre boenheter også, sier hun.
 
Fanny har tro på at Botrend kan bli en suksess.
 
– Ja, det tror jeg absolutt. Det er en stor fordel å kunne dra nytte av interessen for boligmarkedet, særlig her i Asker og Bærum. Folk er nysgjerrige på andres hus og hjem, og kommer man først inn på Botrend-siden, vil man oppdage mange spennende artikler, sier hun.