Annonsørinnhold

Forleng stuen med sommerens hagemøbler

Publisert
7. mai 2019

Norske sommere er ikke som andre sommere. For lys til å sove bort, og for uforutsigbar til å gamble på. Vi melker den for alt den er verdt, og da gjelder det å ha utemøbler som gjør det lett å nyte.

Enten det er grillfest for hele vennegjengen eller bare en romantisk kveld for to med tepper og stearinlys, så vil vi ha det komfortabelt i uterommet vårt. Terrasse eller hage, trenden er den samme. Vi vil ha daybeds og loungestemning uten å måtte innom  putekassen hver gang det kommer en liten skur.

ETTER REGN KOMMER SOL – OG TØRRE PUTER

Men kan du egentlig droppe putekassen? Hva med regnet som kan gi jordslag på tekstilene? Nå har det kommet et nytt hurtigtørkende skumfyll til utemøblene som filtrerer vannet fremfor å holde på det. Skummet sirkulerer luft, og gjør at hagemøblene dine  faktisk kan tørke på bare én time etter regn. Da er det ingen krise om du lar putene ligge
ute, for de blir ikke til den seige massen du frykter.

 

Bohus, Utemøbler, sofagruppe

 

ENDELIG HAGEMØBLER FOR NORSKE FORHOLD

Dette nye, hurtigtørkende skumfyllet som har det dekkende navnet «fast dry foam» trekkes med et slitesterkt og pustende materiale som også tåler det meste. Tekstilet er markedets

beste stoff på utemøbler, og er enkelt å rengjøre i tilfelle noen er uheldige og mister en pølse med ketchup. Stoffet hindrer mugg og blekner ikke av solen. Det tåler til og med vask med høytrykkspyleren, så lenge du ikke spyler for nærme stoffet.

 

Takket være slitesterke materialer, tåler årets utemøbelnyheter en lunefull, norsk sommer.

SOL UTE, SOL INNE

En annen stor trend i sommer er at vi er ferdige med plaststoler som aldri er gode å sitte på. Nå vil vi synke ned i hagemøblene, og finne den gode sittestillingen som minner om sofaen i stuen. Det er sånn vi best slapper av og finner de gode, lange samtalene som ikke trenger å ende fordi sommernatten virker uendelig. Loungesofa, loungestoler og solsenger – det høres kanskje ut som om vi er ved Middelhavet. Men takket være de slitesterke  materialene tåler årets utemøbelnyheter en lunefull, norsk sommer. For vi tør vel ikke helt å satse på en repetisjon av fjoråret?

 

BY HALVOR BAKKE

At utemøblene er i ferd med å gjennomgå en designrevolusjon, ser du godt i Halvor Bakkes Signature Collection. Den ble lansert i fjor, og i år suppleres bestselgerne med nye favoritter. Enten du vil sitte høyt rundt en spisebord, eller synke ned i lave møbler med gress mellom tærne, så finner du designklassikerne i denne kolleksjonen. – Jeg ville at hagekolleksjonen skulle være fleksibel i både uttrykk og møbleringsmuligheter. Du kan tilpasse møblene til ditt hus og uteområde og kombinere på ulike måter slik at ikke alle får samme løsning, sier Bakke. Perfekt når du vil innrede uterommet ditt med ulike soner der det er lett å finne feriefølelsen – selv i hverdagen!