Annonsørinnhold

Forlengelse av uterommet

Publisert
17. april 2019

Legg til rette for sene sommerkvelder i et fuksjonelt, estetisk uterom. Tenk på dette før du innreder uterommet.

– Lag en liste over ønsker og behov. Er det spesielle utfordringer ved uteområdet som vind, solforhold eller innsyn? Kartlegg ulike hensyn i ditt uterom før møblering, sier Karin Arnoldsen-Holm. Sammen med Tone Elise Gottschalk eier og driver hun Loftet Interiør på Billingstadsletta 17.

I Norge er sommeren etterlengtet for mange. Forsøk å skape en forlengelse av huset med et innbydende uterom du har lyst til å oppholde deg i. Legg til rette for kalde kvelder med varmelamper og tepper, og for skygge med parasoll, pergola eller solseil.

– Vurder ditt uterom først, gjør mål og lag en skisse før innkjøp. Tenk stil, kvalitet og komfort. Skap ulike soner for samvær. Hvor skal man spise, sitte eller sole seg? Det er mange behov å ta hensyn til. Og ikke overmøbler, tipser Tone.

Artwood

TENDENSER: Årets uteromtrend bygger på en ren base, med tilbehør i toner som grønnblå og rosa.

Et funksjonelt, estetisk uterom består av vedlikeholdsfrie møbler som tåler norske forhold.

– Svenske Artwood leverer hagemøbler i høy kvalitet som du vil få glede av i mange år. I vårt sortiment finner du bla. sofaer, lenestoler, sofabord, spisebord, spisestoler og solsenger; Alt du trenger for å skape et godt, hyggelig utemiljø. Med Artwood sine møbler kan du skape ulike uttrykk, «different ways of living», som passer til ulike stilarter, forteller Karin.

De vedlikeholdsfrie møblene kommer i kunstrotting bygget på aluminiumsramme, med øvrige materialer som betong og resirkulert teak. Møblene tåler sol og regn, og har puter med avtakbare trekk som kan vaskes. Men for å bevare utemøblene lengst mulig bør møblene oppbevares under tak, og tildekket i vinterhalvåret.

Artwood

UTEROMMET: Til større uterom er det smart å innrede ulike soner.

Slik innreder du uterom i alle størrelser

– Start med å tenk forlengelse av stuen; Det skal være like komfortabelt å sitte ute som inne. Skap harmoni med lykter, blomster, puter, sidebord og krukker. Har du balkong med overbygg har vi også gulvtepper til utebruk. Ved mangel på plass må man vurdere om man ønsker et område for avslapping, soling eller spising.

Til større uterom er det smart å innrede ulike soner. Sofaområde for avslapping, solseng til soling og spiseområde med god sittekomfort for sene sommerkvelder. Husk belysning også ute, eller lykter når mørket stiger på.

Årets uteromtrend bygger på en ren base, med tilbehør i toner som grønnblå og rosa. Planter og blomster er med på å skape et levende uterom. Loftet Interiør tilbyr flere tekstiler som tåler utebruk, her kan du skape ditt eget uttrykk.

Artwood

NYT SOMMEREN: Legg til rette for kalde kvelder med tilbehør som tepper og lykter.

Der drømmer blir virkelighet

Karin og Tone har drevet Loftet Interiør siden 2009.

– For oss er det viktig å se personer, ikke bare kunder; hvem er du og hvordan skal du bruke rommet? Vi hjelper våre kunder med å finne gode løsninger, enten det er til hjemmet, hytta eller kontoret.

Hos Loftet Interiør blir du møtt av konsulenter med interiørfaglig kompetanse og høyt kunnskapsnivå. Butikken tilbyr skreddersøm av gardin og annen interiørsøm, møbelløsninger for alle rom, totalløsninger og kombinasjon av gardin, møbler, tepper og andre detaljer, spesialtilpasset solavskjerming og interiørkonsultasjon i private og offentlige miljøer.

– Det er ikke alltid enkelt å finne en personlig stil. Vi lytter til dine behov og gjør det vi kan for å finne den beste løsningen til ditt rom. Vi hjelper til med planløsning, oppmåling av møbler, gardiner og solskjerming. Vår brede leverandørportefølje gjør at vi kan levere det meste.

Et funksjonelt, estetisk uterom består av vedlikeholdsfrie møbler som tåler norske forhold.

UTEMØBLER: Artwood

Vårkampanje

25. april – 9. mai har du sjansen til å gjøre et kupp på flere leverandører hos Loftet Interiør. Kampanjen gjelder også utemøbler fra Artwood, bestillingsvarer og solavskjerming.

Manuel Larraga10%
Kristensen:Kristensen10%
Englesson15% på stoppmøbler, – 10% på øvrig sortiment
Artwood
SilentGliss

For mer informasjon om vårkampanjen, sjekk facebook

Loftet Interiør, Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad, Tlf.: 66 77 93 31