Annonsørinnhold

Kort vei til gode opplevelser

Publisert
20. februar 2019

Velkommen til Østlandets nærmeste høyfjell! På Fossliseteråsen finner du roen, med nærhet til yrende liv hvis du ønsker det; her får du det beste av to vinterverdener.

Kun 1,5 times kjøring fra bykjernen i Oslo finner du høyfjellsområdet Norefjell, ruvende mellom Eggedal i Vest og Krøderen og Hallingdal i øst. Her ligger tomtefeltet Fossliseteråsen idyllisk til, midt i et eldorado for skisport i vinterhalvåret, og med uendelige tur-, jakt- og fiskemuligheter om sommeren.

Fossliseteråsen er et nyetablert hyttefelt med nydelige, solrike utsiktstomter.

På Fossliseteråsen bor du høyt, fritt og tilbaketrukket med et innholdsrikt skiløypenett i lett kuperte terreng rett utenfor hytteveggen, kun en kort kjøretur fra et av landets flotteste alpinanlegg.

Fossliseteråsen er et utbyggingsområde som skal utbygges i ett trinn. Tomteområdet er ferdig opparbeidet med infrastruktur, vann og avløp til de enkelte tomtene.

Fossliseteråsen er et nyetablert hyttefelt med nydelige, solrike utsiktstomter.

På Fossliseteråsen finner du roen, med nærhet til yrende liv hvis du ønsker det; her får du det beste av to vinterverdener.

Se finnannonsen her.

Hyttefeltet

Fossliseteråsen er et nyetablert hyttefelt med nydelige, solrike utsiktstomter. Dette er et passe stort vestvendt felt med god avstand mellom tomtene, og fantastisk utsikt mot Gaustadtoppen og Bøsetra.

På Fossliseteråsen bor du høyt, fritt og tilbaketrukket.

Tomtefeltet er ferdig utbygget med veier og infrastruktur, og er virkelig et prosjekt som oppfyller de fleste hyttedrømmer.

På Fossliseteråsen bor du høyt, fritt og tilbaketrukket.

På Fossliseteråsen bor du tett på gode opplevelser, hele året.

Les mer om prosjektet her.

Prosjekterte hytter

Når man skal kjøpe hytte bør man se etter visse kvaliteter, der hyttetomtens beliggenhet kanskje er det aller viktigste. Solforholdene, utsikten og generell beliggenhet. Mulighetene for langrenn, alpint, fotturer og andre naturopplevelser; det er mye som skal klaffe før man vet at man har funnet et helt spesielt sted.

Fossliseteråsen er et helt spesielt tomtefelt som tilbyr alle disse kvalitetene. Dessuten har området et velutviklet veinett og infrastruktur, lave brøytekostnader og kort vei til utallige fasiliteter i området, sommer som vinter.

Saltdalshytta.

Saltdalshytta tilbyr hytter med god utnyttelsesplass og mye lysinnslipp med store vinduer som optimaliserer utsikten. Dersom man ønsker å endre på planløsningen kan andre løsninger skreddersys for din drømmehytte.

Se hvordan Saltalshytta kan se ut her.

Last ned prospektet her.

Aktiviteter

Velkommen til Østlandets nærmeste høyfjell!

På vei til Fossliseteråsen kan handel gjøres unna i Noresund der du finner bensinstasjon, nærsenteret Norefjellporten med dagligvarebutikk, frisør, interiørbutikk, sportsbutikk og mer. Du finner også dagligvareforretning på Mountain Lodge på Norefjell.

FOTO: www.norefjell.no

Norefjell er spesielt kjent for sitt store alpinanlegg med en fallhøyde på 1010 moh og 26 varierte nedfarter, her kan du kjøre sammenhengende i over 6000 meter. Alpinbakken tilbyr definitivt skikjøring for enhver smak, enten om du er nybegynner, proff, barn som voksen. Anlegget er oppgradert med nyrestaurerte varmeheiser og snøkanonanlegg for å gi skiglede i mange år fremover. Etter en lang dag i bakken kan du senke skuldrene og nyte tilværelsen på anerkjente Norefjell Ski & Spa, kun en kort kjøretur fra Fossliseteråsen.

Men det er ikke bare et fantastisk alpinanlegg Norefjell kan skilte med.

FOTO: www.norefjell.no

Du finner også milevis av preparerte skiløyper i et stort løypenett som strekker seg fra Norefjell, Tempelseter, Høgevarde og Haglebu; på Fossliseteråsen bor du tett på et innholdsrikt vintereldorado.

FOTO: www.norefjell.com

På sommeren kan du ta turstiene fatt, og utforske oppmerkede stier til rundt 1459 moh. Krøderfjorden byr på både bading, sandstrender, muligheter for leie av båt med mer. Du kan ta turer med damplokomotiv, besøke Bjørneparken i Flå, gårdsbesøk, bærplukking, jakt/fiske – mulighetene er mange.

Dersom du er interessert i golf ligger det 18-hulls golfbane i Noresund. Området rundt Norefjell tilbyr også langturer med hundeslede på mystiske Holleia, samt go- kart på Sigdal Motorsenter, både på vinter- og sommerstid.

Norefjell er det perfekte sted hvor fjell møter fjord, og gir hytteglede året rundt.

Ta kontakt med megler her.

Fossliseteråsen, Fossliseteråsen, 3536 Noresund, Tlf.: 977 57 259