Ga rundt 20 millioner kroner for luksusbolig

Publisert
22. oktober 2015

Den tekniske Nesøya-boligen er solgt.

Eiendommen med det 200. kvm. store underjordiske garasjeanlegget på Nesøya er solgt. Etter vel et halvt år på markedet får altså eneboligen til advokat Geir Knutsen nye eiere.
 
Etter en budrunde med flere interessenter, landet partner og seniormegler i Nordvik & Partners, Nils O. M. Nordvik, salget tirsdag ettermiddag.
 
– Jeg kan foreløpig ikke uttale meg om prisen, men den gikk omtrent for det den var lagt ut til, sier Nils O. M. Nordvik.
 
Det betyr at den 631 kvm. store eneboligen gikk for over 20 millioner kroner. Før salget var prisantydningen på 22,5 millioner kroner.
 
Les om de tekniske detaljene på Nesøya-boligen her

Får en teknisk overlegen bolig

Den foreløpig ukjente kjøperen av Nesøya-boligen har fått en rekke unike løsninger med på kjøpet. Da boligen ble bygget i 2003 ble det investert i  løsninger som fremdeles innehar høy standard.
 
To tekniske rom i underetasjen styrer blant annet det helautomatiske varme, rense og doseringssystemet i et stort utendørs svømmebasseng.
 
Vannbåren gulvvarme på alle plan varmes opp av en varmepumpe via to energibrønner, og om sommeren blir huset nedkjølt av kunde fra grunnvannet via viftekonvektorer.
 
I tillegg har det underjordiske garasjeanlegget på 200 kvm. gulvvarme, eget ventilasjonsanlegg, samt egen «vaskehall» som sørger for at bilen får rent av seg før man kjører inn til hovedparkeringsområdet hvor det er plass til åtte biler. Garasjeanlegget ble bygget i 2011 og ny innvendig heis ble montert to år senere. Boligen har likevel behov for innvendig overflateoppussing.
 
– Til tross for at dette er et stort hus med mange tekniske finesser, innehar det miljømerke B. Sånn sett er det et miljøvennlig hus, forteller Nils O. M. Nordvik.
 
Les om redervillaen på Ringiåsen som ble solgt til lavpris her
 

Annonse

– En god høst for dyre boliger

Partner og seniormegler i Nordvik & Partners, Nils O. M. Nordvik, forteller at det har vært en god høst for salg av dyre boliger i Asker og Bærum.
 
Eiendomsmeglerfirmaet med hovedkontor i Bygdøy Allé har solgt flere boliger i samme prisklasse.
 
Også Privatmegleren melder om økt interesse for dyre boliger lokalt
 
– Jeg syns det har vært en god høst for salg av dyre boliger. Vi har solgt flere i samme område, det vil si rundt 20 millioner kroner, forteller Nils. O. M. Nordvik.
 
Han forteller at både selger og kjøper av Nesøya-boligen i 20 millioners klassen, er fornøyde etter boligsalget.
 
Les flere eiendomsnyheter på Botrend her