Annonsørinnhold

I Fyr & Flamme

Publisert
21. oktober 2016

I Vakåsveien 7 ligger høstens heteste opplevelse

Hos Fyr & Flamme er grillsesongen langt fra sesongbasert. Det moderne utleielokalet har sitteplasser til 50 personer, et storkjøkken med alle fasiliteter og en lounge med barløsning. Et avansert grillrom der du kan grille og røyke maten innendørs, er elegant integrert bak hele glassflater. Et innholdsrikt konferanserom er tilgjengelig for møter og annen kursvirksomhet.
 
Hva med å avslutte formelt med sosialt? Fyr og Flamme kan brukes til alle typer arrangementer, kurs, selskap og tv-produksjon.
 
Hvis du ønsker et skreddersydd opplegg, kan Fyr & Flamme gi deg og ditt selskap en helaften bak grillen. Opplevelsen blir uansett noe du ikke har smakt maken til.
Fyr & Flamme er glødende engasjert i grill, og alt den kan brukes til. Også utenfor høysesong. Et grillmåltid er mer enn burgere, pølser og biff. Hele måltid kan enkelt tilberedes på grillen, fra forrett til dessert.
 
Deilig røykaroma gir gamle klassikere nytt liv. Fyr & Flamme tenker grillmat, hele året.

Tips:

Lær deg å lykkes med ribbe på grillen, før julestria.

Porchetta, eller italiensk ribberull, er et spennende alternativ til den tradisjonelle juleribba. Porchetta er herlig myk ribberull, med sprø svor. Spør din lokale forhandler om Porchetta og tilberedning.
 
I motsetning til juleribba rutes kjøttet på innsiden, før du fyller den med ferske urter og andre godsaker, ruller den sammen og surrer den godt. Grillmesterens hemmelighet for å få kjøttet ekstra mørt, er å grille under lokk på lav varme over lengre tid.
 
Porchettaen kan lages ferdig i god tid før den skal serveres. La ribberullen hvile på lav varme på grillen til den skal serveres.
 
Vil du vite mer om våre utleiemuligheter, hva du kan legge på grillen og hvordan? Kontakt Gastronaut for booking og informasjon i dag, post@gastronaut.no
Ja takk!

Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon om kurs og eventlokalet.


 
fyr-og-flamme-logo_liten
Fyr og flamme
Adresse:
Vakåsveien 7, 1395 Hvalstad
Telefon: 66 77 80 60
Kurs og eventlokale
Ønsker du å ha ditt arrangement hos oss?
Ta kontakt!
Epost: post@gastronaut.no
www.gastronaut.no

Temp partner