Gjelsten med boligprosjekt på Lilleaker

Publisert
15. oktober 2015

Mustad Eiendom og Profier bygger 300 nye boliger.

Mustad Eiendom har valgt Profier, eiendomsselskapet eid av Bjørn Rune Gjelsten, som sin partner og medeier når 200 av totalt om lag 300 leiligheter skal utvikles og selges på Lilleaker.
 
Les flere bolignyheter her. 
 
Boligene blir sydvestvendt, der det nå bygges lokk mellom Granfoss-tunnelene. 
 
– Vi har ønsket oss en partner for å sikre høy kvalitet og sikker gjennomføring av boligprosjektet på Lilleaker. Profiers kjenneskap til lokalmarkedet og flotte gjennomførte leilighetsprosjekter i området, var gode grunner til å velge Profier, sier administrerende direktør Halvard Øye i Mustad Eiendom.

Flere Bærums-prosjekter

Profier står bak flere prosjekter blant annet på Høvik, Bekkestua og Fornebu.
 
Nå planlegges en helt ny bydel langs Lysakerelven, med gamle historiske bygninger og ny bebyggelse.
 
Navnet «Lilleaker» har sin opprinnelse fra eiendommen Lilleaker fra 1801. Området preges også av nye kontorbygg, der firmaer som SAP, Microsoft og Statkraft holder til. CC Vest ligger også i umiddelbar nærhet.
 
Halvard Øye i Mustad Eiendom viser til stor interesse for prosjektet.
 
–  Vi har allerede mottatt mange henvendelser fra interessenter til prosjektet, siden reguleringsplanen for boligene ble vedtatt, forteller Øya i Mustad Eiendom.
 
– Det er mange og hyggelige forespørsler. De som er glade i dette området, ønsker utviklingen av et nytt nærsentrum velkommen, sier markedsansvarlig i Profier, Kristen Rikter-Svendsen til Botrend.
 

Takterrasse og sjøutsikt

Detaljene avklares i vinter, og salget skal etter planen starte på vårparten. Prisen på boligene får stort spenn.
 
– Erfaringene fra Bekkestua, Fornebu og nærmarkedet for øvrig, tilsier at vi må tilrettelegge for et stort spenn i leilighetstyper, planløsninger og størrelse. Målet er å kunne tilby leiligheter fra under 3 millioner, og samtidig tilby spektakulære leiligheter med egne takterrasser og panoramautsikt over Oslofjorden for de virkelig kresne boligkjøperne i området. Her vil størrelsen, standard og beliggenhet avgjøre prisene, sier Rikter-Svendsen.
 
Han viser til at utviklingen av leiligheter i dette området, henvender seg til et kresent publikum.
 
– Det er ofte folk som har akkumulert en betydelig boligformue. Mange har etterlyst leiligheter på ett plan, sydvestvendt beliggenhet med sjøutsikt.  Det er mange som har meldt sin interesse for toppleilighetene, sier Rikter-Svendsen.

Utsolgt i Oslo 

 
Boligene er likevel for flere målgrupper, alt fra pendlere i etableringsfasen som jobber i byen og barnefamilier som ønsker en urban livsstil men vil samtidig bo i grønne omgivelser.
 
Mange bor i dag i leiligheter på Lilleaker og Ullern uten heis og peis, og vil gjerne nærmere trikken, butikker og flytoget. På Lilleaker får man alt, i historiske omgivelser på Mustads eiendom.
 
Selv om flere har spekulert i en nedkjøling av boligmarkedet, er ikke dette noe Profier har merket.
 
– Nei, det er det ikke. Nå er vi helt utsolgt for leiligheter i Oslo. Men det er klart at når bankene strammer inn på utlån, så kan det ramme de som ikke har en akkumulert boligformue, sier Rikter-Svendsen.

Annonse