Godt nytt år!

Publisert
31. desember 2015

Bli med oss inn i 2017.

Botrend-redaksjonen ønsker alle våre lesere et godt nytt år!
 
Julen er over, og vi er klare for et nytt år. Med blanke ark og fargestifter. Og for Botrend-redaksjonen sin del: En nettside som er klar til å fylles opp med siste nytt innen eiendom, interiør, design og arkitektur.
 
Bidragsyter Fanny Dehn Arvesen vil fortsette med morsomme betraktninger som hvordan man kompromisser og innreder felles hjem. Eller hvordan man begir seg ut på jakt etter den perfekte kommoden.
 
Boligkjøpsrådgiver Trude Larsen, også bedre kjent som Boligdama, vil fortsette å gi deg smarte tips du kan manøvrere etter i et presset boligmarked. Som hva «god beliggenhet» egentlig er, hvordan du bruker forkjøpsretten din smart, og unngår å miste hodet i budrunden.
 
På tampen av året har vi også fått en ny bidragsyter i Tina Leqvamb Steensen. Hun er en av Norges største Instagram-profiler og vil blogge ukentlig på Botrend med inspirerende innlegg om interiør og styling.
 

Nytt år, nye muligheter

Vi går inn i det nye året med godt mot og ny energi.
 
I løpet av de kommende ukene vil du blant annet få muligheten til å se nærmere på de nye ventemøblene på Gardermoen som er laget av de norske designerne i Torsteinsen Design og Dysthe Design, og som er utviklet av den norske produsenten Fora Form.
 
Du vil få møte interiørgründeren Maria Hole som skapte sitt eget agentur for spansk design da hun mistet jobben. Få smarte stylingtips av interiørstylist Tone Kroken. Og bli bedre kjent med Jan Christian Vestre som jobber for å fremme norsk designs fremtid på en bærekraftig måte.
 
Vi skal presentere siste nytt fra boligmarkedet neste år også. Her finner du et lite tilbakeblikk på hva åtte eiendomsmeglere mente at kom til å prege boligmarkedet i 2016. 
 
2016 var et godt år for norsk design, men vi tror 2017 vil bli enda bedre. Her finner du sakene vi har hatt om norske designere i år.
 

Følg og tips oss

For å gjøre Botrend best mulig er vi avhengige av små og store tips. Vet du om en lekker bolig vi kan besøke? Noen interessante, men ukjente designere vi bør ta en prat med? Ris eller ros?
 
Les mer på forsiden av Botrend og følg oss i sosiale medier her. Lurer du på noe? Send oss en e-post!
 

Annonse