Annonsørinnhold

Her får du stilren og funksjonell solskjerming

Publisert
1. juli 2016

– Plisségardiner er spesielt populært, sier Øystein Johansen, butikksjef hos Fargerike i Asker.

Kommersielt innhold
Alle som har hatt gleden av å skape et hjem, vet at detaljene er viktig. Først bestemmer du deg for de store tingene, deretter jobber du deg ned på detaljnivå. Når du har utformet et rom, malt veggene og bestemt deg for møbler – skal detaljene på plass. Interiøret du velger har mye å si for hvordan sluttresultatet blir. Dette vet selvsagt mennene og kvinnene som bor i Asker og Bærum. Alt ligger i detaljene og plisségardiner kan rett og slett være prikken over i-en.
 
Selv om gardinene sjeldent fanger mye oppmerksomhet når de henger oppe, er det veldig lett å se at de ikke er der. Spesielt nå som våren er her, og solen bare blir sterkere og sterkere for hver dag. Samtidig kan det være nyttige med slike gardiner på høsten når solen ligger lavt. De fleste ønsker slike gardiner for å dempe solen og hindre innsyn.
https://vimeo.com/163303211
Plisségardinene er tynne stoffgardiner, som er festet til rammen på vinduet. På samme måte som persienner er plisségardinen rett i linjene, men det er allikevel noe helt annet.
 
Uansett plassering og størrelse på vindu finner du plisségardiner som passer. De kommer med en «top-down, bottom-up»-funksjon, som betyr at du kan dra gardinen opp og ned, ovenfra og nedenfra. Du justerer altså for å dempe lyset der det plager som mest, eller endre innsyn fra nabo.

Stort utvalg

Hos Fargerike Asker får du plisségardiner i alle slags farger og størrelser.
– Det vi selger mest av, er gardiner i hvite og varme toner. Det passer godt sammen med grå farge på veggene, noe som er veldig populært akkurat nå. Selv om de fleste velger tidløse farger, er det også noen som velger gardiner med litt mer farge. Slike kan for eksempel passe godt til et barnerom, forklarer Øystein.

Nøyaktige mål er viktig

Han understreker at det er viktig med nøyaktige mål av vinduet.
– Da kan vi tilpasse gardinen perfekt til ditt vindu. Vi kan også montere gardinen for deg om du ønsker det.
 
Fargerike Asker har også et stort utvalg av andre typer solskjerming.
– Vi har rullgardiner, persienner og vanlige gardiner. Sistnevnte har forresten også blitt svært populært i det siste, avslutter han.
Ja, takk!

Jeg vil gjerne bli kontaktet for gratis oppmåling.

Fargerike Asker

Adresse: Røykenveien 136A, 1386 Asker
Telefon: 66 78 10 01
Åpningstider:
man-fre 09.00-18.00
lør 09.00-15.00

Temp partner