Annonsørinnhold

– Her har det skjedd en voldsom utvikling!

Publisert
12. oktober 2020

Mange blir overrasket når de ser utviklingen i to av Bærums mest spennende næringsområder. Nå jaktes bedrifter som vil bidra til aktivitet i områdene.

 

Nicolai Rasch smiler når han tenker på utviklingen som har skjedd i Grini Næringspark, området øst i Bærum nær Oslogrensen og Røa, som nå er et godt etablert næringsområde med et variert tilbud bestående av butikker, kontor og lager.

— Mange blir overrasket når de kommer hit nå, det er noe helt annet enn det var. Nå er dette en fantastisk flott grønn næringspark, det har skjedd en voldsom utvikling. Det er en perle, særlig i forhold til andre lignende næringsområder i kommunen som stort sett består av en broket forsamling slitne bygg, sier Rasch.

Grini Næringspark, Nicoali Rasch

Fleksible, skalerbare lokaler

Rasch leier ut kontorlokaler og har nå ledig plass både på Grini Næringspark og i de gamle lokalene til A-møbler på Vøyenenga, i Gamle Ringeriksvei 164.

Se lokalene på Grini     Se lokalene på Vøyenenga

Som utleier er han opptatt av å oppgradere og utvikle byggene kontinuerlig, de er pusset opp og er nå helt strøkne; lyse, moderne og inspirerende. Her er det mulighet for plass i kontorfellesskap eller eget kontor. Rasch er opptatt av dynamikken mellom leietakerne, de har tilgang på fellesområder, møterom, et sted å spise lunsj og flere har fått gode venner på tvers av bedrifter.

— Vi ønsker ikke å leie ut gamle, slitne lokaler, da får vi ikke den utviklingen i bygget vi ønsker oss. Vi hører på ønsker, tar tak i problemer og prøver å ha en aktiv diskusjon rundt hva som kan bli bedre og legger til rette for et så enkelt og problemfritt leieforhold som mulig, sier Rasch.

Både Grini og Vøyenenga er områder som er enkle å nå med bil, og det er gode parkeringsmuligheter. Mange av de som jobber her bor i Asker og Bærum og setter pris på å spare tid på å komme seg enkelt til jobb uten kø og kaos. Rasch er fleksibel overfor bedriftene og opptatt av lokalene enkelt skal kunne skaleres opp eller ned etter bedriftens behov for plass.

Gamle A-møbler på Vøyenenga

Økende antall beboere

På Vøyenenga er det i utgangspunktet et butikklokale som står ledig, og Rasch ser for seg et konsept som kan passe innen kategorien kjøkken, baderom, flisbutikk, maling eller lignende konsepter. Bedrifter i nærheten er relatert til håndverkere, som Byggmax og Sandvikva VVS.

— Vøyenenga er et område i voldsom utvikling, det bygges masse boliger og antall beboere øker nesten daglig. Det bygges også et nytt senter 150 meter unna, og det er god nærhet til alt du måtte trenge. Bussen stopper rett utenfor, perfekt for dem som ikke har bil, forteller Rasch.

 

Grønne Grini

Lokalene på Grini er store, flotte kontorlokaler som kan passe bra til showroom eller en helserelatert virksomhet som legekontor, fysioterapi, dyreklinikk e.l. Her er det mye handelsvirksomhet relatert til hus og hjem, som Møbelringen, Europris, Kid Interiør, Ballerud Hagemøbler, Plantasjen, Jysk og Italian House. I tillegg holder Østerås Bilsenter til her, samt treningsstudioet Evo Fitness, der alle leietakere får rabatt. Baker Hansen har et utsalg for den som ønsker kjøpe lunsj eller en god kaffe.

— Det er stor aktivitet her og det skjer mye mer enn å sitte på kontoret. Fellesnevneren for leietakerne er at de nyter det grønne nærområdet. Flere spiller golf både før og etter jobb, det er langrennløyper rett utenfor om vinteren. De bruker fasilitetene, stikker på Baker Hansen eller trener i lunsjen, sier Rasch.

— Vi prøver å få til at leietakerne kan nyte godt av hverandre og skape en synergi. Det vil være flott om de ønsker å være med på å sette sitt preg på området. Vi drømmer definitivt om leietakere som ønsker å bruke Grini Næringspark til å tiltrekke seg flere besøkende eller gjester. Det vil jo gavne hele området, avslutter Rasch.

Les mer om kontorlokalene 

Er du interessert i å se kontorlokalene? Ta kontakt med utleier Nicolai Rasch.

Er du på jakt etter kontorlokaler i Bærum?

Kontakt Grini Næringspark for en hyggelig prat idag.