Holzweiler selger Oslo-bolig

Publisert
28. oktober 2015

Ekteparet Skappel Holzweiler flytter fra rekkehuset.

 
 
– Det er med stolthet at vi legger huset vårt ut for salg, og jeg drømmer om å selge til noen som vil sette like stor pris på dette som vi har gjort, skriver Maria Skappel Holzweiler på sin blogg.
 
Onsdag kom nyheten om at ekteparet selger sin Oslo-bolig. 
 
Botrend har vært i kontakt med Holzweiler som har gitt tillatelse til at vi skriver om salget.
 
Enderekkehuset på Bekkelagshøgda er til salgs for 7,2 millioner kroner. 
 
Les flere nyheter på Botrend her. 
 
 

Ettertraktet

– Dette er en svært ettertraktet beliggenhet. Dessuten er det veldig barnevennlig, med fire soverom i tillegg til egen loftsstue, noe som kan være sjeldent for et rekkehus, sier daglig leder og eiendomsmegler Henrik Hisdal ved Krogsveen Nordstrand til Botrend.
 
Designer Maria Skappel Holzweiler er gift med agentur-gründer Andreas Holzweiler og sammen har de to døtre.
 
Holzweiler Agenturer AS holder til på Lysaker Brygge,  og ekteparet er blant Norges mest innflytelsesrike innen mote- og design.
 
Maria har 41.200 følgere på Instagram, og ektemannen Andreas kan skilte med 6.100 Insta-følgere. Maria Skappel har, sammen med moren Dorthe Skappel og søsteren Marthe Skappel, gjort stor suksess med strikkedesignet «Skappelgenseren». 
 
I følge MinMote.no omsatte søstrenes selskap Sister Act for 2,5 millioner kroner i 2013. 
 
Les om Hans-Christian Bauer som er Kählers nye designer. 

Lite vedlikehold

Huset de nå selger ble bygget i 2008.
 
– Vi ser at markedet setter pris på objekter av nyere dato, kjøpere verdsetter god standard og at man ikke må fokusere på vedlikehold og oppgradering, sier megler Hisdal.
 
Han bekrefter at det har vært stor interesse rundt boligen. 
 
– Dette huset favner bredere enn et vanlig rekkehus, og det er mye interesse. Både via nettannonsen og folk som tar kontakt av ren nysgjerrighet, bekrefter han. 
 
– I tre år har vi pusset litt her og malt litt der, om møblert og slepet gulv. Og nå er huset akkurat slik vi drømte om, så nå flytter vi. Ikke fordi vi ikke trives, men fordi vi ønsker å begi oss ut på nye spennende prosjekter og skape et helt nytt hjem, skriver Maria Skappel Holzweiler på bloggen.