Annonsørinnhold

Realiser hyttedrømmen her

Publisert
10. april 2019

Velkommen til Østlandets nærmeste høyfjell! På Fossliseteråsen finner du roen, med nærhet til yrende liv hvis du ønsker det; Her får du det beste av to verdener.

Kun 1,5 times kjøring fra bykjernen i Oslo finner du høyfjellsområdet Norefjell, ruvende mellom Eggedal i Vest og Krøderen og Hallingdal i øst.

Krødsherad er en langstrakt kommune, med flotte ski- og turmuligheter fra sør til nord.

FOTO: norefjell.com

Norefjell er spesielt kjent for sitt innholdsrike alpinanlegg.

Med Nordens største fallhøyde på 1010 moh og 30 varierte nedfarter kan du kjøre sammenhengende i over 6000 meter. Alpinanlegget tilbyr skikjøring for hele familien, med løyper som passer til alle nivåer.

Det er ikke bare et fantastisk alpinanlegg Norefjell kan skilte med. I høyfjellet finner du milevis med preparerte skiløyper i et omfattende løypenett som strekker seg fra Norefjell til Tempelseter, Høgevarde eller Haglebu.

Eventyret starter her! Lurer du på hva du kan gjøre på Norefjell? Få full oversikt over aktiviteter her. 

FOTO: norefjell.com

I sommerhalvåret kan du ta turstiene fatt og utforske oppmerkede stier 1459 moh. Krøderfjorden byr på både bading, sandstrender og muligheter for leie av båt. Det er også et ypperlig jakt- og fiskeområde. Krøderfjorden har et mangfold av fisk. Her finnes abbor, gjedde, ørret, røye og sik.

FOTO: norefjell.com

FOTO: norefjell.com

Dersom du er interessert i golf ligger det 18-hulls golfbane i Noresund.

Området rundt Norefjell tilbyr langturer med hundeslede på mystiske Holleia og go-kart på Sigdal Motorsenter, både på vinter- og sommerstid. Du kan ta turer med damplokomotiv, besøke Bjørneparken i Flå, dra på gårdsbesøk, bærplukking – mulighetene er mange på Norefjell.

HYTTEFELTET

 

En kort kjøretur fra Bøsetra ligger tomtefeltet Fossliseteråsen idyllisk til, midt i et eldorado for skisport i vinterhalvåret, og med uendelige turmuligheter om sommeren.

Fossliseteråsen er et eksklusivt, nyetablert hyttefelt med nydelige, solrike utsiktstomter. De 36 vestvendte tomtene har god avstand til hverandre, og hver tomt får fantastisk utsikt mot Gaustadtoppen og Bøsetra. Tomteområdet er ferdig opparbeidet med infrastruktur, vann og avløp til de enkelte tomtene, og skal utbygges i ett trinn.

På Fossliseteråsen bor du høyt, fritt og tilbaketrukket i et lett kuperte terreng. Her finner du roen, med nærhet til yrende liv hvis du ønsker det; Her får du det beste av to verdener.

Fossliseteråsen

PROSJEKTERTE HYTTER

Når man skal kjøpe hytte bør man se etter visse kvaliteter, der hyttetomtens beliggenhet kanskje er det aller viktigste. Det er lurt å utforske mulighetene for langrenn, alpint, fotturer og andre naturopplevelser; det er mye som skal klaffe før man vet at man har funnet et helt spesielt sted.

Ta kontakt for prospekt her

Fossliseteråsen er et helt spesielt tomtefelt som tilbyr alle disse kvalitetene. Dessuten har området et velutviklet veinett og infrastruktur, lave brøytekostnader og kort vei til utallige fasiliteter i området, sommer som vinter.

Fossliseteråsen, Saltdalshytta

Fossliseteråsen

Fossliseteråsen, Saltdalshytta

Fossliseteråsen

Saltdalshytta tilbyr hytter med god utnyttelsesplass og mye lysinnslipp med store vinduer som optimaliserer utsikten. Dersom man ønsker å endre på planløsningen kan andre løsninger skreddersys for din drømmehytte.

På Fossliseteråsen bor du tett på gode opplevelser, hele året.

Fossliseteråsen, Fossliseteråsen, 3536 Noresund, Tlf.: 977 57 259