Annonsørinnhold

Innbydende og avslappende liv på Oksenøya

Publisert
21. september 2018

De innbydende og luftige leilighetene på Oksenøya har utsikt utover en maritim sfære, tett på et avslappende sjøliv, med store grøntarealer og gode muligheter for friluftsaktiviteter i nærområdet.

På OBOS sin visningshelg på Oksenøya 3, møtte det opp en munter og nysgjerrig gjeng, som gledet seg til å ta en titt på en av de mest ferdigstilte leilighetene. I ført hjelm og sikre sko fikk vi en spennende omvisning rundt på byggeområdet.

På visning møtte Tom Johannssen og Kjersti Strandlie opp for en ekstra titt, som allerede har kjøpt en leilighet i nabotomten nærmest vannkanten.

– Vi havnet her av tilfeldige årsaker, og falt først og fremst for det gode tilbudet som dukket opp her, med den supre sjøutsikten, sier Johannessen.

Les mer om prosjektet her

Visningshelg, fra hus til leilighet, Okesnøya

Tom Johannssen og Kjersti Strandlie møtte på visning for en ekstra titt. De har allerede kjøpt en leilighet i nabotomten nærmest vannkanten.

 

Fra hus til leilighet

Siden yngstemann er ferdig på gymnaset om to år, passer det å flytte fra hus til en mindre leilighet med tre soverom.

– Nå som vi halverer boarealet, skal det skal bli godt å kvitte seg med litt ekstra ting, før vi flytter inn i leiligheten om to år, sier Strandlie fornøyd.

Les mer om prosjektet her

Strandlie synes beliggenheten kanskje er det aller flotteste med leiligheten, og at man kan gå rett ned i vannkanten og ta seg et bad.

– I tillegg er det gode muligheter til å gå på rulleskøyter i området, samt flotte turer med kajakken på sjøen, legger Johannssen til.

Oksenøya, OBOS, fra hus til leilighet

Beliggenheten er kanskje det aller flotteste med leilighetene. Man kan gå rett ned i vannkanten og ta seg et bad.

Kort vei til sentrum

Visningshelg, fra hus til leilighet, Okesnøya

Hans Jakob Vik og Andrea Langli ble lokket av de store grønt- områdene i kombinasjonen med et sjarmerende sjøliv.

På visningen møtte vi også på Hans Jakob Vik og Andrea Langli, som synes leiligheten var helt topp, med tanke på nabolaget og kvaliteten.

– Det som lokker mest er de store grønt- områdene i kombinasjonen av et sjarmerende sjøliv. For ikke å snakke om den korte bussturen på syv minutter rett til sentrum, med jevne avganger døgnet rundt, sier Langli begeistret.

– Det er behagelig å ikke bo midt i byen, samtidig som du har de samme mulighetene som finnes her. Når en helt ny bydel står klar om en stund, vil man få alt det man trenger i nærheten, med barnehage og skole rett over gaten. Det hadde også vært en fantastisk mulighet å bytte bilen mot en båtplass, sier Vik.

Les mer om prosjektet her

Slik kan din nye leilighet se ut!

Fra visningsleiligheten: stue

Fra visningsleiligheten: kjøkken

Fra visningsleiligheten: soverom

Et steinkast utenfor døra kan du oppleve den sjarmerende skjærgården, med den fine kyststien langs Holtekilen. For båteiere og kajakkpadlere er det fantastisk å kunne ferdes blant holmer og skjær i Indre Oslofjord.

 

Rolig og bilfritt

Området rundt Fornebu og Oksenøya er også tilrettelagt for de som trives godt på land, med kort vei til store og grønne friluftsområder med Nansenparken like i nærheten.

Med et fantastisk bysykkeltilbud, gode muligheter for sykkelparkering, samt utmerkede gang- og sykkelstier, gjør det enkelt å sette fra seg bilen på Oksenøya og Fornebu. Området passer utmerket for de som ønsker å ta med seg familie og venner på tur i rolige omgivelser.

Les mer om prosjektet her

De grønne områdene i Nansenparken med gang- og sykkelstier, gjør det ekstra barnevennlig og ferdes rundt på Fornebu. Det totalt 4 km store grøntarealet bestående av lekeplasser, treningsapparat, vannkanal og en stor dam, er dessuten et ypperlig trenings- og fritidsområde for store og små.

Oksenøya, miniatyrby, fra hus til leililighetLes mer om prosjektet her

OBOS FORNEBU, Forneburingen 200, 1364 Fornebu, Tlf.: 02 333