Annonsørinnhold

«Jeg visste hva slags kjøkken jeg ville ha – og fikk det!»

Publisert
15. oktober 2021

Kjøkkenet er boligens hjerte, der duften av god mat blander seg med fortrolige samtaler. Hos Inmente i Lier får du drømmekjøkkenet ditt, med god hjelp av interiørarkitekter som forstår dine behov.

En av dem som har fått kjøkkendrømmen oppfylt hos Inmente er Tine Deilkås (29). Hun hadde vært innom tolv ulike kjøkkenforhandlere, og forkastet fem forskjellige tegningsutkast. Så oppdaget hun Inmente, som ironisk nok ligger fem minutter fra det nye huset hennes i Lier.

– Nå høres jeg sikkert veldig vanskelig ut, men jeg visste hva slags kjøkken jeg ville ha, ler hun.

Hos Inmente traff hun blink. Først fant hun frontene i mørkebrun eik hun hadde vært på jakt etter. Så traff hun daglig leder Ingvild Krokli.

– Forslaget til Ingvild skilte seg virkelig positivt ut. Hun hadde en unik forståelse for plassutnyttelse som jeg ikke hadde klart å se for meg. Da tenkte jeg at «yes, nå trenger jeg ikke å lete mer!», sier Tine.

Både hun og samboeren Andreas forsto umiddelbart at de omsider hadde funnet sin kjøkkenleverandør, og de ble positivt overrasket over at Inmentes pris faktisk lå litt lavere enn noen av forslagene de hadde forkastet.

Les mer om fordelene med kjøkken fra Inmente

Inmente - detaljer - kjøkkenløsninger

Inmente kjøkkenløsninger

Matlaging er den nye folkesporten

Det er ingen tvil om at kjøkkenet er et av husets absolutt viktigste rom. Både fordi det er her matlagingen foregår, men også fordi det er husets sosiale forankring.

– Spisestuer er ut, og kjøkken med store spisekroker er veldig i tiden nå, sier interiørarkitekt Elin Fossland, som driver EF design.

Hun bruker ofte kjøkkenløsninger fra Inmente i sine oppdrag, ettersom de har god service og fører mange ulike kjøkkenprodusenter. Hun forteller at de fleste ønsker seg en kjøkkenøy der barna kan gjøre lekser eller sitte med iPaden. En annen tendens er at matlagingssonen, inkludert platetoppen, henvender seg til spise- og sitteplassen.

– Man vil ikke lenger stå med ryggen mot gjestene eller familiemedlemmene, sier hun.

Dette henger sammen med at matlaging har blitt den nye folkesporten. Vi tilbringer rett og slett mer tid på kjøkkenet enn før – både foran og bak grytene. Da trenger du benkeplass å utfolde deg på, og hvitevarer som holder hva de lover.

– I tillegg til komplette kjøkkenløsninger, leverer vi hvitevarer fra anerkjente produsenter som blant andre Gaggenau, Siemens, NEFF og Miele, sier Krokli.

Mens vi snakker om merker

Inmente fører både norske og italienske kvalitetskjøkken. Norske Fossline har produsert kjøkken siden 1955 i Meldal kommune. De leverer kjøkken med hele tretti års bruksgaranti. De italienske kjøkkenløsningene Record Cucine og The Cut Kitchen er populære på grunn av designet som er utviklet i Milano og London. Her får du premium kvalitet kombinert med innovative og moderne løsninger.

– Kjøkkentrender kommer og går, men vi håndplukker kjøkken som er tidløse, sier daglig leder.

Ønsker du noe helt unikt til ditt kjøkken, kan Inmente også hjelpe deg å skreddersy alt fra skap til benkeplater. En av høstens nyheter er skreddersydde benkeplater i Fenix-laminat. Den er svært slitesterk, og har praktiske kvaliteter som anti-bakteriell og anti-fingermerker.

Inmente - kjøkkenløsning

Ingen flatpakking

Tine og Andreas valgte å montere drømmekjøkkenet sitt selv. De satte stor pris på at alle skrogene ble levert ferdigmontert med fronter. Ingen flate pakker med tilhørende uforståelige bruksanvisninger å klø seg i hodet av.

– Vi har totalrenovert hele huset selv, så kjøkkenet ble en naturlig del av denne prosessen. Det er kanskje ikke noe alle bør sette i gang med selv, men jeg er veldig fornøyd med resultatet, sier Tine.

Er man ikke av den nevenyttige sorten, tilbyr Inmente selvsagt montering. De samarbeider med et kompetent håndverkerteam som tilbyr alle håndverkertjenester i forbindelse med bytte av kjøkken.

– Vi har faktisk solgt mange kjøkken på grunn av fornøyde kunder som skryter av montørene våre til sine venner, sier Krokli. Slike detaljer er avgjørende i et konkurranseutsatt marked.

Nysgjerrig på våre kjøkken? Ta kontakt!