Annonsørinnhold

Et kjøkken er et Hver dags rom

Publisert
16. oktober 2017

Hverdagsglede er vanskelig å beskrive. Hva som gir en tirsdag i oktober mening, vet bare du. Er det doble oppvaskmaskiner etter en sen kveld med venner? Eller en arbeidsflate som er lang nok til å bake, tegne og la perfekt uorden regjere på? Hva du skal fylle et kjøkken med for å oppnå hverdagsglede, vet bare du. Det vi vet, er at du trenger et godt sted som skal romme små og store hverdagsgleder.

 Alle kjenner på hverdagsglede. Hva hvis du kan kjenne på den, litt oftere?

Nysgjerrig på hverdagsglede? Bli inspirert her.

 

Kjele, kjøkken, matlaging

Kjøkkenet er et naturlig samlingssted for familien, der små og store øyeblikk i et liv absorberes.

Hver dags rom

– I 1929 grunnla Albin Svensson AB Ballingsløvs Treforedling. Det som tidligere het Salongen ble på nå omtalt som Hver Dags Rom. Dette rommet skulle være lyst og lettstelt, med plass for barn og lek istedenfor ruvende spisemøbler og tunge gardiner. Funksjonalitet har i alle tider bygget fundamentet i et Drømmekjøkken, forteller Øystein Nergård, regionssjef i Drømmekjøkkenet.

I snart 90 år har treforedlingsfabrikken i Ballingsløv bygget kjøkken tilpasset tidens behov. Et behov er ikke konstant, og forandrer seg gjennom et liv. Kanskje ser hverdagsglede annerledes ut når du deler et hver dags rom med en hel familie? Hva som er konstant, er Ballingsløvs tanke om at kvalitet og erfaring gjør det mulig å bane nye veier.

 

Kjøkken, bestikk, menneske, benkeplate, miljø

Et Drømmekjøkken er produsert med omsorg, entusiasme og stor lydhørhet. Hvordan du skal bruke kjøkkenet og hvilken funksjon det skal ha, går aldri ut over kvalitet.

Made in Ballingsløv

Drømmekjøkkenet ble etablert i Trondheim i 1972. Opprinnelig var det Jøtul som førte agenturet Ballingsløv. De kalte det Drømmekjøkkenet fra Ballingsløv.

– Det ble helt naturlig å kalle selskapet Drømmekjøkkenet når det nå skulle drives videre som et heleid datterselskap. Merkevaren var allerede etablert, og vi så potensialet i å rendyrke håndverket, sier Nergård.

collage, bestikk, rotunde, kjøleskap, familie,

Hva du skal fylle kjøkkenet ditt med, vet bare du.

Ballingsløv er en av de få produsentene som produserer alt selv, på sin opprinnelige fabrikk dypt inn i de svenske skoger. Dyp foredling av skandinaviske materialer er selve bærebjelken i den skandinaviske merkevaren.

– Kjøkkenet har i all tid vært et viktig og sentralt rom. Det er et naturlig samlingssted for familien, der små og store øyeblikk i et liv absorberes. Kjøkkenet skal harmonere med hele husets uttrykk og funksjon, det skal integreres i pulsen i huset, forsetter han.

 

 

Hva som gir en tirsdag i november hverdagsglede, vet bare du.

Hver-dags-rom Drømmekjøkkenet, såpe, vask, kum

Kjøkkenet skal harmonere med hele husets uttrykk og funksjon, det skal integreres i pulsen i huset.

KJØKKEN, KVALITET OG FINISH

Et Drømmekjøkken er produsert med omsorg, entusiasme og stor lydhørhet. Hvordan du skal bruke kjøkkenet og hvilken funksjon det skal ha, går aldri ut over kvalitet.

Kjøkken, benkeplate, urter, krydder, vask

Ballingsløv er en av de få produsentene som produserer alt selv, på sin opprinnelige fabrikk dypt inn i de svenske skoger.

– Hos oss finnes ingen deler på lager, ditt kjøkken blir produsert når du har bestemt deg for hvilket du vil ha; et tradisjonelt eller et moderne. Velger du et kjøkken i eik, freses kjøkkenet ut av den samme eikestokken slik at farger i treet og tekstur blir den samme. Overskuddsmaterialet lagres i ettertid og dersom slitedeler skal skiftes ut, hentes de fra den samme stokken. Denne prosessen er helt unik, vi kaller det yrkesstolthet avslutter Øystein.

Et drømmekjøkken leveres aldri flatpakket. Drømmekjøkkenet leverer kun sammensatte skrog, montert riktig og for hånd på fabrikken i Ballingsløv. Bare på den måten får man full kontroll på kvalitet og finish. Alt skal være i vinkel, slik et drømmekjøkken er.

I snart 90 år har treforedlingsfabrikken i Ballingsløv bygget kjøkken tilpasset tidens behov.

Kjøkken, opeis, stoler, bord, kaffe, miljø

Hvordan ser ditt Drømmekjøkken ut?

Det en gang lille, lokalet snekkeriet har vokst til europeisk konsern. Fabrikken ligger fremdeles i hjertet av de skånske skoger, i Ballingsløv. Men produktene våre har byttet form og funksjonalitet mange ganger i årenes løp. Ved å være og virke der vi er best, har vi kunnskap om hva som fungerer og hvordan vi kan tilby litt mer enn som så.

Nysgjerrig på hverdagsglede? Bli inspirert her.

 

 

Drømmekjøkkenet