Annonsørinnhold

Kjøpe ny boligalarm?

Publisert
25. januar 2016

Nå kan du lett sammenligne priser på boligalarm.

Det er store forskjeller på pris, vilkår og løsninger innen boligalarm. Du bør undersøke tilbud fra flere leverandører før du takker ja til et tilbud. Nå kan du sammenligne priser raskt og enkelt.

Sjekk månedsprisen

Mange alarmleverandører har fristende kampanjetilbud, spesielt før feriene. Men det er viktig og også se på månedsprisen da det er dette som står for den største delen av kostnaden i det lange løp. 

Boligalarm kan gi rabatt på boligforsikringen din

Hvis du installerer en alarm bør du gi beskjed til forsikringsselskapet ditt. Du kan få opp til 20% rabatt på boligforsikringen dersom alarmen er tilknyttet en sentral. 

Hva koster tilleggstjenester?

Sjekk hva det koster med tilleggstjenester. Spesielt hvis du kan tenkes å få behov for utvidelse av alarmsystemet med ekstra fjernkontroll, nytt panel ved kjellerdøra osv. 

Sammenlign tilbud raskt og enkelt

Det kan være tidkrevende å oppsøke alarmleverandørene enkeltvis, men det er allikevel lurt å sammenligne flere tilbud før du kjøper. Nå kan du gjøre dette raskt og enkelt: Fyll ut skjemaet under, velg leverandører på neste side og sammenlign tilbud. Dette er gratis og uforpliktende. Lykke til!


Temp partner