Konglungen-bolig på billigsalg

Publisert
12. oktober 2015

Frister med egen strandlinje og celebert naboskap.

Med hele syv millioner i rabatt kan du nå sikre deg en splitter ny eiendom på Konglungen, med strandlinje og celebert nabolag.
 
– Det er en rimelig bra beliggenhet og solrikt, med sol hele dagen. Det er også en fantastisk utsikt over Oslofjorden, hvor du kan se blant annet Håøya og inn til Oslo sentrum. Fra forsiden av huset kan man se opp mot Holmenkollen, sier megler Marius R. Johansen ved Sem og Johnsen eiendomsmegling.
 
Fire hus bortenfor holder milliardær Kjell Inge Røkke til.
 
– Det er et ganske celebert nabolag også?
 
– Det bor jo noen bortover på samme rekka ja, fortsetter han.

Langt under verditakst

På tross av millionrabatten er eiendommen fortsatt i øverste prissjiktet. Hele 24,9 millioner kroner må man ut med for herligheten, noe som er godt over hva et gjennomsnittlig husholdningsbudsjett vil kunne takle.
 
Prisen er imidlertid langt under verditaksten, som lyder på 32 millioner kroner.

– Helt annen respons

 
– Årsaken er at eiendommen har vært ute på markedet før. Den lå ute i en to måneders tid før sommeren, med en prisantydning på 29,5 millioner kroner. Og i fjor sommer hadde privatmegleren den ute til 27,5 millioner kroner i et par uker. Etter nøye vurderinger og analyser har vi nå lagt den ut med en ny pris. Dette er en prisantydning hvor vi prøver å møte markedet, fastslår Johansen, som forteller at millionrabatten har hatt en effekt.
 
– Det har vært en helt annen respons med denne prisantydningen. Det har vært bra med henvendelser, og på de få dagene vi har hatt den ute nå, har vi fått mer respons enn det vi fikk i løpet av de to månedene den lå ute før sommeren, legger han til.

Tror på salg

Huset er på 314 kvadratmeter og har en eiendom på tre mål. Standarden skal ifølge annonsen være meget høy, med moderne løsninger.
 
– Eiendommen er bygd i 2014 og alt er helt nytt. Det er blant annet bergvarme med to bergvarmepumper, som sørger for at huset kan varmes opp for ca. 5–600 kroner i måneden.
 
Som kjøper blir man også den første til å bo i huset.
 
– Huset er eid av et firma, men han som bygde det hadde planer om å bo der selv, men valgte å selge istedenfor.
 
Det er allerede gjennomført privatvisninger på eiendommen, og megleren er optimistisk med tanke på salg.
 
– Vi har jo veldig troen på at vi skal komme i mål, men på dette nivået er det et veldig snevert og selektivt marked. Vi er fortsatt nødt til å gå i dialog og møte markedet. Hovedsakelig går dette på pris, sier Johansen, som beskriver eiendommen som et sjeldent objekt.
 
– Lignende eiendommer ligger på Nesøya, og det er jo ikke så ofte at man får bygd sånne ting på Konglungen, avslutter han.
 
Denne saken ble først publisert på Budstikka.no