Annonsørinnhold

La eksperten klippe gresset ditt

Publisert
16. mai 2017

Ting som høres for godt ut til å være sant, er ofte det. Men ingen regel uten unntak.

Unntaket heter Husqvarna Automower, er batteridrevet og jobber effektivt gjennom hele

Mower Spesialisten, Geir Aandahl

SPESIALISTEN: Geir Aandahl, daglig leder hos Mower Spesialisten.

sommeren. – Når robotgressklipperen er montert trenger du bare å programmere klippetid
og klippehøyde. Så er jobben gjort, sier Geir Aandahl, daglig leder hos Mower Spesialisten.

Robotgressklipperen klipper gresset hver dag og sørger for en velstelt plen, hele sesongen. Når gressklipperen begynner å gå tom for strøm, beveger den seg tilbake til ladestasjonen slik at den er ferdig ladet til neste dag. Du kan til og med laste ned en app, slik at du kan følge med på klipperen når du ikke er hjemme. Appen kan også brukes til å stille inn på klippetid og klippehøyde. Dette er ekstrautstyr.

– Det regnet så mye i fjor, så gresset vokste fort og vi fikk sjelden klippet det. Da været endelig ble bra, var gres- set så langt at gressklipperen vår slet med å komme igjennom alt. Vi bestemte seg oss for å prøve en robotgressklipper fra Husqvarna, sier Kristine Briså.

 

KLIPPER GRESSET HVER DAG

Robotgressklipperen til familien Briså har fått navnet Gressulf, og gir familien både fritid og glede i hverdagen. Gressulf styres av kabler som er legges ned i bakken. I hagen til familien Briså ligger kablene under belegningssteinen, slik at Gressulf på egen hånd kan
forflytte seg rundt på tomten. En plen over flere nivåer er lett match for Gressulf.

Mower Speisalisten, gressklipping

– Det er mye plen å klippe hos oss, så Gressulf gjør ikke ferdig jobben på en dag. Men den husker hvor den tok sist og klipper et annet sted dagen etter. Den vet når den er på gresset for å klippe, og at den ikke skal klippe når den forflytter seg, sier Kristine imponert.
Gressklipperen er svært stillegående, og kan klippe på natten hvis man ikke ønsker å bli forstyrret når bruker hagen på dagtid.

Ikke bare gjør Gressulf gressklipping til en lek, den er lett å vedlikeholde også. – Du trenger bare å snu den en gang av og til for å ta bort gress. Det bør byttes kniver en gang iblant, som er gjort på to minutter, sier Aandahl.

Hos Mower Spesialisten kan du lagre robotgressklipperen din over vinteren. Klipperen og ladestasjonen blir hentet om høsten, og levert tilbake til eieren neste vår. I mellomtiden har gressklipperen fått service, og er klar for en ny sesong i din hage. At familien Briså er glad for at de kjøpte robotgressklipperen, er det liten tvil om. – Om det er verdt investeringen? Absolutt, sier Kristine og smiler til Gressulf.

Mower Spesialisten, Frøytunveien 6, 1357 Bekkestua, Tlf.: 67 54 82 00