Annonsørinnhold

La robotgressklipperen gjøre jobben

Publisert
17. april 2018

Ting som høres for godt ut til å være sant, er ofte det. Men ingen regel uten unntak.

Unntaket heter Husqvarna Automower, er batteridrevet og jobber effektivt gjennom hele sommeren.

– Når robotgressklipperen er montert, programmerer du klippehøyde og klippetid. Så har du gjort hele jobben, sier Geir Aandahl, daglig leder hos Mower Spesialisten.

Mower Spesialisten, robotgressklipper

 

Automower gjør det enkelt å alltid ha en veltrimmet gressplen med minimal arbeidsinnsats, selv når hagen er stor eller kompleks. Den takler utfordrende plener på opptil 5000 m2 og skråninger med opptil 45 % helling. GPS-guide og automatisk passasjestyring gjør at den enkelt navigerer rundt hindre i hagen og kommer gjennom passasjer så smale som 60 cm.

En regn-, sol- og tilvekstsensor tilpasser klippingen automatisk utfra hvor mye gresseFjernkontroll, Mower Spesialisten, robotgressklippert vokser: hyppigere når det er varmt og fuktig og sjeldnere i svale, tørre perioder.

Allerede ved levering er den oppkoblet til skyløsningen Automower Connect, som gjør at klipperen kan styres og konfigureres via mobilen, uansett hvor du er. Dermed er den ekstra sikret mot tyveri, siden du blir varslet når klipperen befinner seg utenfor det virtuelle GEO-gjerdet rundt hagen din.

Via mobilappen har du full kontroll over maskinen. Du kan starte, stoppe og parkere klipperen, samt endre innstillinger for blant annet klippehøyde og klippetider.

 

Tid til familie

– Vi bestemte oss for å prøve en robotgressklipper fra Husqvarna, sier Kristine Briså.

Robotgressklipperen til familien Briså har fått navnet Gressulf, og gir familien både fritid og glede i hverdagen. Gressulf styres av kabler som er legges ned i bakken. I hagen til familien Briså ligger kablene under beleggningssteinen, slik at Gressulf på egen hånd forflytter seg rundt på tomten og over plenen på flere nivå.

– Vi har stor plen, så Gressulf gjør ikke ferdig jobben på en dag. Den husker hvor den klippet sist og starter et annet sted dagen etter. Den vet når den er på gresset for å klippe, og at den ikke skal klippe når den forflytter seg, sier Kristine imponert.

Mower Spesialisten, robotgressklipper, Automower

 

Lydløs hjelper

Gressklipperen er svært stillegående, og kan klippe på natten hvis man ikke ønsker å bli forstyrret når man bruker hagen på dagtid. Ikke bare gjør Automower gressklipping til en lek, den er lett å vedlikeholde også.

Robotgressklipper, Mower Spesialisten– Du trenger bare å snu den en gang av og til for å ta bort overflødig gress. Det bør byttes kniver en gang iblant, det er gjort på to minutter, sier Aandahl.

Hos Mower Spesialisten kan du lagre robotgressklipperen din over vinteren. Klipperen og ladestasjonen kan hentes om høsten, og leveres tilbake til eieren neste vår. I mellomtiden har gressklipperen fått service, og er klar for en ny sesong i din hage.

At familien Briså er fornøyd med robotgressklipperen, er det liten tvil om.
– Om det er verdt investeringen? Absolutt, sier Kristine og smiler til Gressulf.

Mower Spesialisten, Frøytunveien 6, 1357 Bekkestua, Tlf.: 67 54 82 00