Landslagsprofil selger Ulvøya-luksus

Publisert
7. juni 2016

Thomas Myhre selger drømmeboligen for 30 millioner.

Den tidligere landslagskeeper og Premier League-spiller Thomas Myhre (42) selger nå boligen sin på Ulvøya utenfor Oslo. 
 
Luksusboligen er til salgs med prisantydning 29,5 millioner kroner, ifølge VG.
 
– Det er ikke noe dramatikk bak salget. Det henger sammen med familielogistikken og tre barn som driver med alle mulige aktiviteter som håndball, fotball og sang på et helt annet sted enn der vi bor, sier Thomas Myhre til avisen. 
 
Eiendomsmegler Stian Phøner i Nordvik & Partners sier til VG at det allerede har vært stor interesse for boligen, og at det er avholdt flere private visninger. 
 
Les flere saker om eiendomsmarkedet på Botrend her. 
 

Annonse

Påkostet bolig

 
Eiendommen står oppført på Finn med et bruksareal på 353 kvm og fem soverom. Boligen er opprinnelig bygget i 1972, men til VG sier Myhre at familien har brukt mye penger på eiendommen.
 
– Jeg har brukte veldig mange millioner, masse krefter og utrolig mye tid for at huset skulle bli akkurat slik som det fremstår i dag, sier Myhre til avisen. 
 
Dette skal følge med ved boligsalg
 
Den tidligere landslagskeeperen i fotball er gift og har tre barn.  
 
Boligen ble lagt ut for salg i forrige uke, og Myhre sier familien ikke har dårlig tid. Det blir ikke noe salg om ikke den rette sum legges på bordet. 
 
Myhre er i dag ekspertkommentator i fotball og franchisetaker i Pizzabaker’n. I sin tid som fotballspiller, spilte han for både Viking, Everton, FC København, Besiktas, Sunderland, Crystal Palace og Kongsvinger. 
 
Dette må du vite om du skal kjøpe bolig
 

Godt luksusmarked

 
Det har oppstått en god trend i luksusmarkedet den senere tiden. 
 
Flere meglere har uttalt til Botrend  at det  er det den lave renten og fjerningen av arveavgiften som nå har ført til fortgang i luksusmarkedet.
 
– De som kjøper disse eiendommene har nok anledning til det uansett, men det har ført til at flere velstående familier deler ut penger til barna som da kjøper bolig. Dyre eiendommer har fått en liten reprise, uttalte megler og grunnlegger av Sem og Johnsen, Tom Elliot Johnsen til Botrend nylig.
 
Les flere saker på Botrends forside her. 
 
Tips eller tilbakemelding – send oss en e-post.
 
Kommersiell tjeneste: Se hvilke boliger som er til salgs her