Annonsørinnhold

Massasjebadene går online

Publisert
17. april 2018

Appstyring på alle Polarbad.

For et par tiår tilbake var utendørs massasjebad en luksus som svært få kunne unne seg. Slik er det ikke lenger. Nordmenn har fått øynene opp for den avslappende og helsebringende effekten som et massasjebad gir, både fysisk og psykisk, sier Klonteig.

Badene masserer muskulatur og ledd på en behagelig måte, og det varme vannet stimulerer blodtilførselen og åpner porene i huden. Han forteller at fornøyde kunder melder om vanedannende velvære fra det varme vannet og massasjen. Andre oppgir at plager som reumatisme og vond rygg blir lettere å leve med.

Er du usikker på om massasjebad er noe for deg og din helsesituasjon, spør legen din, anbefaler selgeren.

massasjebad, polarbad, spa

Han mener man med få unntak vil oppleve at et massasjebad øker livskvaliteten.
En hyggelig stund alene eller sammen med familie og venner er jo aldri bortkastet. Se for deg at du stiger opp av badet som et nytt menneske og sover avslappet og godt. Det er god nok grunn til å bruke massasjebadet daglig.

 

Helsebringende fordeler

Polarbad Norge AS har massasjebad i alle størrelser og løsninger, man velger modell etter behov og lommebok. ­Vi har massasjebad med lys og musikk, badene kan bygges inn i lysthus eller være en aktiv del av utemiljøet. Hva med motstrømsbad som kan brukes både til trening og vannspill, frister Klonteig.

Et massasjebad som er tilgjengelig 365 dager i året koster en drøy ­hundrelapp i måneden.

I butikken på Billingstadsletta 17 viser Klonteig og kollegene frem modeller fra Canadas ledende produsent Arctic Spas og Europas største produsent, Wellis spas. Badene er tilpasset nordiske klimaforhold, og tåler å stå ute hele året.

Polarbad, massasjebad, spa, utendørs

Badene er energieffektive og økonomiske i drift. Det unike «free heat» isolasjonssystemet utnytter overskuddsvarmen fra vannet og pumpene. Et massasjebad som er tilgjengelig 365 dager i året koster en drøy hundrelapp i måneden. Det er vel familiens velvære verdt? undrer Klonteig.

Badenes solide medfølgende fundament gjør at de kan plasseres på alle underlag, enten på hytta eller hjemme uten at man må støpe platting. Soklene er evigvarende; verken fuktighet, gnagere eller insekter klarer å trenge inn i badet, reklamerer han.

 

Enkel og hygienisk drift

Selgeren understreker at massasjebadene fra Polarbad er enkle å drifte.

Alle badene er utstyrt med ozon eller UV-C anlegg og filterløsninger som sikrer enkel og hygienisk drift. Karet fylles med vann fra hageslangen strømmen settes på. Ved å investere i salt-rensesystem i badet blir vannkvaliteten best og vedlikeholdet minimalt. Mange med allergier og følsom hud velger saltsystemer da det er det mildeste for huden, påpeker han.

Polarbad, massasjebad, spa

Det mest avanserte saltanlegget på markedet heter Spaboy fra Arctic spas. Med SpaBoy installert passer badet vannkvaliteten, temperaturen, filtrering og strømforbruket på egenhånd, og sender rapport via App til din smarttelefon eller PC. Polarbad kan også avlese rapport på ditt spabad og sjekke at alt er ok dersom du er i tvil.

Aquafinesse
Før måtte man selv sjekke badets vannkvaliteten og tilsette alskens midler. Den tiden er over, skal vi tro Klonteig. For de som ikke ønsker å investere i saltsystem eller som har ett gammelt bad som bruker tradisjonelle kjemikalier, er det nå kommet ett helt nytt sett rensemiddel som heter Aquafinesse. Det gjør vedlikeholdet av vannet til en lek og man slipper kjemikalielukt og måling av vannet.

Internett
Alle badene til Polarbad kan kobles til internett. Dette gjør at Polarbad sin serviceavdeling også kan feilsøke og oppgradere badet fra kontoret uten å måtte reise ut, noe som er en stor fordel for både kunden og oss, sier Klonteig
Servicebilen er aldri langt unna om du trenger hjelp med noe vi ikke klarer å løse over nettet, avslutter Klonteig.

Polarbad, Billingstadsletta 17, 1396 BILLINGSTAD, Tlf.: 66 85 02 41