Minimalistisk og moderne på Snarøya

Publisert
20. oktober 2015

Tina skiftet stil i sin splitter nye bolig.

Tina beskriver seg selv som den ultimate shabby chic-entusiasten.
 
Men da funkisboligen på Snarøya sto ferdig i år, passet ikke stilen helt inn.
 
Derfor ble det en minimalistisk og moderne stil i det nye hjemmet til Tina Cecilie Juuhl-Sivertsen og familien på Snarøya.
 
Les flere saker fra Botrend her

Mindre shabby

Hun har vært malemester i 20 år, og med det har også interessen for interiør og arkitektur blomstret.
 
I 2012 bygde hun og mannen Geir drømmehytten i Trysil, med vel gjennomført shabby chic-stil, men da den nye boligen på Snarøya skulle innredes i år, måtte stilen vike for en annen.
 
– Jeg kunne gjerne innredet hjemmet som på hytta, med feminine, lyse møbler, mange puter og romantiske detaljer, men vi følte den minimalistiske stilen passet bedre til funkisboligen. Dette er også en stil jeg liker godt, og selv om det er litt mindre shabby, er det fremdeles chic, smiler hun.

Perfekt tomt

Beliggenheten var viktig for paret.
 
De har holdt til på Snarøya de siste årene, og det lille lokalsamfunnet, utsikten og ikke minst nærheten til sjøen trakk det lengste strået da paret var på jakt etter tomt i fjor.
 
– Tomten var perfekt for oss, men da det ble vel dyrt med enebolig, tok vi kontakt med et vennepar som heldigvis synes en tomannsbolig var en god idé, forteller hun.
 
Boligen er tegnet av Urbanhus, og består av tre etasjer i tillegg til en takterrasse.
 
Huset sto ferdig tidligere i år, og familien har allerede funnet seg godt til rette i den moderne boligen.

Samles på kjøkkenet

I etasjen med den åpne stue- og kjøkkenløsningen trives Tina og Geir best.
 
Langs hele siden som vender mot fjorden har de satt inn store vindu som gir dem mye lys og panoramautsikt over fjorden, Oslo og Nesodden.
 
Kjøkkenet er stort og romslig, med mørkegrå innredning, murimitert vegg, peis og et stort, lyst spisebord med plass til familie og venner.
 
– Kjøkkenet er uten tvil familiens samlingspunkt. Stuen er vi også veldig fornøyd med, men den er litt liten og derfor har det vært viktig å finne møbler som ikke ble for vulgære for rommet, forteller hun.

Annonse

Skap en helhet

Tina har vært opptatt av at huset skal være hjemmekoselig, og selv om malemesteren har hatt en finger med i spillet også på barnerommene, er det barna Sander og Celine selv som har valgt farger og interiør på rommene.
 
– Celines rom bærer preg av rosa, og Sander ønsket en stor plakat av tennisstjernen Roger Federer som dekket store deler av en vegg. Det er fint at deres interesser får utløp i rommets innredning, og sammen har vi fått til et fint resultat, smiler hun.
 
I et eksklusivt, funksjonelt og elegant hjem trives hele familien. Hun anbefaler alle som skal innrede et hjem til å bruke tid på innkjøp.
 
– At rom er gjennomført synes jeg er det aller viktigste. Hele huset trenger ikke nødvendigvis å ha samme stil, men du bør skape en helhet i hvert rom, tipser hun.
 
Denne artikkelen ble første gang publisert i Budstikka.