Annonsørinnhold

Møbelnyheten du ikke vil gå glipp av

Publisert
27. april 2018

Hva er vel bedre enn vedlikeholdsfrie utemøbler med lang levetid? Oppdag Higold; en ny, unik møbelkolleksjon hos Bryn Gartneri.

Bilde av Erling Røkholt og Finn Olsen på Bryn Gartneri.

Erling Røkholt og Finn Olsen på Bryn Gartneri. FOTO: Ole Walter Sundlo

– Vi stiller alltid høye krav til alt vi driver med, enten det er snakk om blomster eller hagemøbler, sier Erling Røkholt på Bryn Gartneri.

I det store drivhuset på Bryn står det utstilt hagemøbler i møbelgrupper til alle behov, fra spiseplassen til avslapning i loungen.

 

– Dette er HIGOLD; en ny, unik leverandør av hagemøbler. Det ser ikke lenger ut som hagemøbler, men som møbler du kunne ha hatt inne. Det er ingen grunn til å ikke gi møblementet helårslevetid. Vi er stolte av å tilby våre kunder HIGOLD som eneste leverandør i Asker og Bærum, dette er noe helt spesielt. Møblene må sees og sittes i, sier Finn Olsen, møbelansvarlig på Bryn Gartneri.

Bryn Gartneri, hagemøbler, Higold

MANGE MODELLER Å VELGE MELLOM: Møblene fra HIGOLD kommer i mange forskjellige kombinasjoner. FOTO: Ole Walter Sundlo

Bryn Gartneri tilbyr eksklusive hagemøbler som passer til veranda, terrasse eller hage. Kolleksjonen består av flere forskjellige modeller, som gjør det enkelt å tilpasse møblene til ditt uterom. Alle møblene er i aluminium, som betyr vedlikeholdsfrie utemøbler. Putene som hører til de forskjellige modellene er vannavstøtende, mens toppmodellen byr på et lite stykke amerikansk historie. Det er nemlig NASA som har utviklet det slitesterke stoffet Sunbrella. Vannet legger seg på toppen av fibrene, slik at du kun behøver å dra håndflaten over for å tørke putene. Materialene møblene er satt sammen av, gir de latterlig lang levetid.

Kvalitet og design

For noen år siden vant HIGOLD Red Dot design award for god design.

– Det som er så fint med møblene fra HIGOLD er at du enkelt kan tilpasse hagemøblene til ditt uterom. Møblene kommer i mange forskjellige kombinasjoner, i forskjellige farger på ramme med flere farger til putene. Hvilken farge passer hjemme hos deg: klassisk svart, en nøytral sandfarge eller mørk beige? Sett sammen moduler etter eget ønske. Velg bort en del, sett sammen med noe annet. HIGOLD tilbyr full fleksibilitet, fortsetter Olsen.

HIGOLD er vedlikeholdsfrie møbler med lang levetid.

Utemøbler i aluminium er en trend i tiden. På et par år har gartneriet nærmest byttet ut sortimentet fra rotting til aluminium. Disse møblene gir kundene mer for pengene, de holder seg godt.

Bryn Gartneri, Hagemøbler, Higold

NY TREND: I løpet av et par år har gartneriet nærmest byttet ut sortimentet fra rotting til aluminium. FOTO: Ole Walter Sundlo

Selv om aluminium betyr vedlikeholdsfrie utemøbler, betyr det ikke at det ikke finnes gode råd for hva du kan gjøre for å ivareta de nye møblene dine enda bedre.

– Vi deler gjerne vår kunnskap med deg. Kom innom og prøvesitt våre nye utemøbler, her finner du noe som vil passe, både til uterommet og lommeboken, smiler Finn.

Bryn Gartneri, Økriveien 2, 1349 Rykkinn, Tlf.: 67 13 32 19