Annonsørinnhold

Musikk og god lyd er en del av julen

Publisert
11. november 2021

Musikk er med på å sette den riktige stemning som en del av julefeiringen for de fleste av oss.

Etter hvert har det blitt vanlig med små alt- i – ett høyttalere, eller lyd planker laget av plast, som kun får med seg deler av det totale lydbildet.

Alle setter pris på god lyd, og det trenger ikke være vanskelig, dyrt eller komplisert – mye handler om å se etter løsninger og hva som finnes. Har man god lyd hjemme hører man mer på musikk – det er også langt mer morsomt og inspirerende, når man faktisk hører hele spekteret. Musikk og lyd handler i stor grad om følelser.

Smarte løsninger med god lyd

Etterspørselen etter smarte løsninger av høykvalitet som lett kan skjules har blitt et stadig større. Kort oppsummert er god lyd, høy brukervennlighet og integrering i hjemmet en gjenganger.

Få nyheter og tilbud fra Mala Audio her!

Lydmøbler

Vi opplever en stor forespørsel etter de danske lydmøblene fra Lemus, forteller Sveinung Mala hos Mala Audio Analogsenteret.

Lemus produktene ser på utsiden ut som lekre ­danske designmøbler, men på innsiden inneholder de et ­integrert kraftig lydanlegg med streamingfunksjoner for musikk og mulighet for å koble til TV.

Mala Audio Analogsenteret samarbeider tett med Lemus i Danmark og har nylig åpnet Norges første Lemussenter. Her vil hele produkt utvalget fra Lemus være tilgjengelig.

Vi har alle modeller og farger i utstilling slik at det er lett å sammenligne hvert enkelt Lemusmøbel og finne den som passer kundens interiør og preferanser, sier daglig leder Sveinung Mala.

Trenger du hjelp til å sette sammen et godt lydanlegg?

Mange ønsker innebygget lyd

Et annet område som vokser frem, er innebygget lyd i hjemmet. Det kan være en diskré hjemmekino i en dagligstue, for eksempel kan høyttalere bygges inn i stedet for en synlig lydplanke – med mye bedre lyd, til en dedikert hjemmekino med lyd som gir den store kinoopplevelsen.

Oppsummert er Mala Audio og Analog Senteret stedet for deg som ønsker en stor lydopplevelse. Her kan du føle deg trygg på å få den riktige hjelpen fra entusiastiske medarbeidere som brenner for god lyd.

 


 En av de beste

Mala Audio Analogsenteret befester sin posisjon som en av Nordens beste lydforretninger.

Mala Audio Analogsenteret har sin forretning og distribusjonssenter sentralt i Asker.

I Askerveien 61 finner du vår butikk med 700m2 tilpasset for presentasjon og demonstrasjon av lydprodukter i alle formater.

Til Asker kommer kundene fra hele østlandsområdet, men i prinsippet dekker vi hele landet igjennom vår nettbutikk, sier Sveinung Mala.

Vi arbeider hele tiden med vårt produktutvalg og har etter hvert opparbeidet oss et bredt utvalg produkter som vi direkteimporter selv, fortsetter han. Samtidig har vi meget kompetente ansatte som alle har lang erfaring og mye entusiasme rundt lyd i hjemmet.

Leverer på døren

Frakt av lydmøbler og større lydsystem har vært en utfordring med ordinære transportselskap. Derfor har vi organisert vår egen distribusjon med egen sjåfør.

Vi tilbyr gratis utkjøring i hele Stor-Oslo. Det er ikke bare i vår forretning service­graden skal være høy. Ved direkte levering sparer vi alle for kjedelige opplevelser, samtidig som vi sikrer at varene leveres til riktig tid, bedyrer Sveinung.